معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور:

همبستگی میان اقوام چهارمحال و بختیاری به توسعه فرهنگی آن کمک می‌کند

عبدالکریم حسین‌زاده گفت: چهارمحال‌وبختیاری متشکل از اقوام و فرهنگ‌های مختلف است و وجود همبستگی میان آنها می‌تواند به پیشرفت و توسعه فرهنگی استان کمک کند.
کد خبر: ۷۷۳۵۷۰
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۷ - 28August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از شهرکرد، عبدالکریم حسین‌زاده، صبح امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: هدف اصلی ما این است که با اقدامات و فعالیت‌های صحیح خود در دولت چهاردهم، اعتماد بیشتری در میان مردم ایجاد و آنها را از فعالیت‌هایمان مطلع کنیم.

همبستگی میان اقوام چهارمحال و بختیاری به توسعه فرهنگی آن کمک می‌کند

وی افزود: در تلاش هستیم که به عنوان انجام وظیفه، هر آنچه را از دستمان برآید برای مردم انجام دهیم و مشکلات آنان را حل کنیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم گفت: در این مدت جلسات و دیدار‌هایی با استاندار و نمایندگان مردم این استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد تا با مسائل استان آشنایی بیشتری پیدا کنیم.

حسین‌زاده ادامه داد: بازدید و پیمایش میدانی در تصمیم‌گیری‌ها نقش مهمی دارد و به ما کمک می‌کند تا واقعیت‌های جامعه را بهتر درک کنیم.

وی تصریح کرد: چهارمحال‌وبختیاری متشکل از اقوام و فرهنگ‌های مختلف است و وجود همبستگی میان آنها می‌تواند به پیشرفت و توسعه فرهنگی استان کمک کند.

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور بیان کرد: مردم این استان باید باهم همدل باشند و همبستگی و تعهد داشته باشند، امیدواریم که با همراهی یکدیگر بتوانیم گام‌های مؤثری در راستای توسعه و پیشرفت برداریم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار