به گزارش خبرنگار
دفاعپرس از گلستان، در سالروز امام امام زمان (عج) پرچم این امام همام بر بام گرگان برافراشته شد.
سیدغلامرضا موسوی، رئیس کمیته مهدویت شورای اسلامی شهر گرگان، در این مراسم اظهار داشت: این رویداد، فرصتی مغتنم برای بازنگری در میزان آمادگی ما برای ظهور و تجدید بیعت با منجی عالم بشریت است.
عضو شورای اسلامی شهر گرگان، ضمن اشاره به اهمیت مناسبتهای دینی در تمرکز بر ارتباط با امام عصر (عج)، بر نامگذاری شایسته گرگان به عنوان شهر انتظار: تاکید کرد.
وی غیبت امام (عج) را نتیجه عدم آمادگی فکری و رفتاری ما دانست و ابراز امیدواری کرد که اینگونه برنامهها، گامی در جهت فراهمسازی شرایط ظهور باشد.
موسوی همچنین به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و اقدامات آمریکا در سراسر جهان اشاره کرد و گفت: کشورهای اسلامی باید وحدت داشته باشند تا فلسطین و غزه آزاد شوند و این وحدت با حضور امام زمان (عج) شکل خواهد گرفت.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که با ظهور ایشان، شاهد گسترش عدالت اجتماعی در جهان باشیم و نسبت به اعتماد به کشورهای اروپایی هشدار داد، چرا که سازش با آنها مشکلات را بیشتر خواهد کرد و سرنوشتی، چون مختار را برای ما رقم خواهد زد.
در ادامه، صفر پایین محلی، رئیس شورای اسلامی شهر گرگان، بر ضرورت وحدت میان کشورهای اسلامی برای آزادسازی فلسطین و غزه تاکید کرد و این وحدت را منوط به ظهور امام زمان (عج) دانست.
وی ابراز امیدواری کرد که با ظهور ایشان، عدالت اجتماعی در سراسر جهان گسترش یابد.
این رویداد در گرگان، علاوه بر ارج نهادن به مقام امامت امام زمان (عج)، تلنگری است بر ما تا با آمادگی فکری و عملی، در مسیر زمینهسازی ظهور گام برداریم و پرچم عدالت را در قلبهایمان برافراشته نگاه داریم.
انتهای پیام /