دفاع از خاک با بصیرت و اتحاد و ایستادگی

حجت الاسلام «مصلح» گفت: مردم بوشهر با گرامیداشت یاد و نام رئیس علی دلوار، تعهد خود را به پاسداشت ارزش‌های ملی و تقویت هویت جمعی بار دیگر نشان می‌دهند.
کد خبر: ۷۷۴۸۲۸
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۴ - 03September 2025


به گزارش دفاع‌پرس بوشهر، حجت‌الاسلام «حسن مصلح» امام جمعه دشتستان در گفت وگو با رسانه ها  اظهار داشت: ۱۲ شهریور، روزی است که تاریخ ایران به شجاعت و غیرت فرزندی از تبار تنگستان افتخار می‌کند؛ روزی که رئیسعلی دلواری، مبارز مشروطه‌خواه و فرمانده قیام جنوب، در راه دفاع از استقلال وطن، جان خود را فدای ایران کرد.

دفاع از خاک با بصیرت و اتحاد و ایستادگی

حجت‌الاسلام  مصلح بیان کرد: در روزگاری که استعمار پیر، با کشتی‌های جنگی در سواحل بوشهر لنگر انداخته بود و خیال اشغال جنوب ایران را در سر داشت، این مرد بزرگ با جمعی از دلیران تنگستانی، قیامی چریکی و مردمی را آغاز کرد. رئیسعلی دلواری نه ارتش داشت، نه سلاح پیشرفته؛ اما ایمان داشت، غیرت داشت، و عشق به وطن در دلش شعله‌ور بود.
 
وی اضافه کرد: او به ما آموخت که دفاع از خاک، تنها با سلاح نیست؛ با بصیرت، با اتحاد، و با ایستادگی در برابر ظلم و نفوذ بیگانه است. امروز نیز استعمار، شکل عوض کرده؛ گاهی در قالب رسانه، گاهی در اقتصاد، گاهی در فرهنگ. وظیفه ماست که با هوشیاری، راه رئیسعلی را ادامه دهیم.
 
امام جمعه دشتستان افزود: در این روز با یاد شهید دلواری، عهد ببندیم که اجازه ندهیم استقلال فکری، فرهنگی و اقتصادی‌مان به تاراج برود و با تربیت نسل مقاوم، با تقویت روحیه ملی، و با حفظ عزت اسلامی، در برابر استعمار نوین بایستیم.
 
امام جمعه برازجان ادامه داد: شهادت رئیسعلی دلواری نه پایان یک نبرد بلکه آغاز الهام برای نسل‌های بعدی بود. درس‌های او همچنان در تاریخ جنوب ایران و به ویژه استان بوشهر زنده است و نشان می‌دهد که با تدبیر، شجاعت و همبستگی اجتماعی، حتی کوچک‌ترین مناطق نیز می‌توانند به قطب‌های نمادین مقاومت و تمدن‌سازی تبدیل شوند.امروز، مردم بوشهر با گرامیداشت یاد و نام رئیس علی دلوار، تعهد خود را به پاسداشت ارزش‌های ملی و تقویت هویت جمعی بار دیگر نشان می‌دهند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار