استقبال از پیکر شهید مدافع حرم ارتش در خراسان شمالی
پیکر مطهر سرهنگ دوم "مرتضی زرهرن" شهید مدافع حرم ارتش در خراسان شمالی، امروز در فرودگاه بجنورد مورد استقبال مردم شهید پرور قرار خواهد گرفت.

به گزارش دفاع پرس از خراسان شمالی، امروز مراسم استقبال از پیکر شهید مدافع حرم ارتش جمهوری اسلامی ایران در خراسان شمالی برگزار خواهد شد.
سرهنگ دوم مرتضی زرهرن از فرماندهان بومی استان (از اهالی شهرستان شیروان) در تیپ 258 تکاور شاهرود بود که روز شنبه در دفاع از حرم حضرت زینب (س) در سوریه به شهادت رسید.
این فرمانده تکاور جهت انجام وظایف مستشاری به سوریه اعزام شده بود که در درگیری شدید با نیروهای تکفیری به فیض عظمای شهادت نائل شد.
پیکر مطهر این شهید گرامی امروز در فرودگاه بجنورد مورد استقبال مردم قرار خواهد گرفت و جهت تشییع و خاکسپاری به موطن خود شهرستان شیروان منتقل خواهد شد.
لینک کپی شد
نظر شما


