برگزاری چهل‌وسومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز با حضور ۳۰ دانش‌آموز و ۲ فرهنگی در یاسوج

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: چهل‌وسومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز با حضور ۳۰ نفر از دانش‌آموزان و ۲ نفر از فرهنگیان در مرکز استان برگزار شد.
کد خبر: ۷۷۴۹۶۳
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۳ - 03September 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، «ایوب رضایی» مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد؛ در حاشیه بازدید از این مسابقات اظهار داشت: چهل‌وسومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز با حضور ۳۰ نفر از دانش‌آموزان و دو نفر از فرهنگیان در مرکز استان برگزار شد.
 
برگزاری چهل‌وسومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز با حضور ۳۰ دانش‌آموز و ۲ فرهنگی در یاسوج
 
وی افزود: این رقابت‌ها در دو بخش آوایی و پژوهشی اجرا شد و با توجه به شرایط خاص کشور، امسال به‌صورت ضبط‌شده و با حضور ناظر اعزامی از وزارت آموزش و پرورش انجام گرفت.
 
مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این مسابقات فرصتی ارزشمند برای شکوفایی استعداد‌های قرآنی و دینی دانش‌آموزان است، بیان کرد: دانش‌آموزان و فرهنگیان استان در این دوره از مسابقات نیز بتوانند درخشش خوبی داشته باشند و به موفقیت‌های چشمگیری دست یابند.
 
برگزاری چهل‌وسومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز با حضور ۳۰ دانش‌آموز و ۲ فرهنگی در یاسوج
 
«حجت دبیقی» معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز، تصریح کرد: مسابقات مرحله آموزشگاهی و شهرستانی نیز با استقبال چشمگیر دانش آموزان برگزار شد. 
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار