آیت‌الله عاملی: تاثیر انتقام موشکی ایران در سخن ترامپ مشخص بود

امام جمعه اردبیل گفت: ترامپ اظهار داشته حتی نمی‌توانم تصور کنم که دوباره به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله کنم! این سخن تاثیر فوق العاده انتقام ایران را نشان می دهد.
کد خبر: ۷۷۵۰۸۴
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۴ - 04September 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اردبیل، آیت‌الله «سیدحسن عاملی» امام جمعه و نماینده ولی فقیه در اردبیل، با انتشار پیامی در فضای مجازی اظهار داشت: بعد از جنگ ۱۲روزه گزارش های متعددی از عمق و وسعت تخریب انتقام ایران منتشر شده است شاید بهترین آن، این است که اخیراً نتانیاهو به ترامپ گفته تاسیسات هسته‌ای ایران ضربه اساسی ندیده و احتیاج به حمله دیگر است.

آیت‌الله عاملی: تاثیر انتقام موشکی ایران در سخن ترامپ مشخص بود

وی افزود: ترامپ سخن جالبی گفته است وی اظهار داشته حتی تصور نمی‌توانم بکنم که دوباره به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله کنم! امیدوارم هیچ وقت چنین چیزی اتفاق نیفتد.

آیت‌الله عاملی عنوان کرد: این هم تاثیر فوق العاده انتقام ایران را نشان می دهد و هم این که دولت آمریکا مسیر دیپلماسی را انتخاب کرده است الحق که نیروهای مسلح ما فرصت استثنایی برای دستگاه دیپلماسی درست کردند امید است که از آن به نحو شایسته استفاده کنند.

انتهای پیام/

 
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار