فرمانده جدید سنتکام اقلیم کردستان را «متحد کلیدی آمریکا در منطقه» خواند

«براد کوپر» فرمانده جدید سنتکام، در نخستین سفر خود به اربیل با رهبران اقلیم کردستان دیدار کرد و اقلیم را «متحد کلیدی آمریکا در منطقه» خواند.
کد خبر: ۷۷۵۱۸۴
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۹ - 04September 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «براد کوپر»، فرمانده جدید ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام)، در نخستین سفر خود به منطقه، به اربیل رفت و با نچیروان بارزانی رئیس اقلیم کردستان و مسرور بارزانی نخست‌وزیر اقلیم دیدار کرد.
 
فرمانده جدید سنتکام اقلیم کردستان را «متحد کلیدی آمریکا در منطقه» خواند
 
طبق بیانیه سنتکام که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد، در این دیدار طرفین درباره تحولات امنیتی منطقه، ادامه مبارزه با داعش و اهمیت حمایت آمریکا از نیرو‌های پیشمرگه گفت‌و‌گو کردند.
 
کوپر با تأکید بر جایگاه اقلیم کردستان در معادلات منطقه‌ای گفت: اقلیم کردستان متحد و شریک کلیدی ایالات متحده در این منطقه است و ما همچنان متعهد به حمایت از امنیت و ثبات متحدان خود در اینجا هستیم.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار