راه ظهور نیازمند صبر، ریاضت و پرداخت هزینه است

استاد حوزه علمیه همدان با بیان اینکه راه ظهور نیازمند صبر، ریاضت و پرداخت هزینه است، گفت: انسان منتظر باید قلباً درک کند که منجی عالم و راه‌حل همه مشکلات، وجود مقدس امام زمان(عج) است و تنها با اصلاح اخلاق، رفتار و روابط اجتماعی می‌توان در مسیر تعجیل فرج قرار گرفت.
کد خبر: ۷۷۵۵۸۹
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۹ - 06September 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان. مراسم‌ دعا و استغاثه جهت تعجیل در فرج امام زمان (عج) با حضور جمع کثیری از دوستداران امامت و ولایت به همت موسسه طلیعه عطر مشکات و به رسم‌قرار هر جمعه، در آستان مقدس امامزاده عبدالله (ع) شهر همدان برگزار شد.

راه ظهور نیازمند صبر، ریاضت و پرداخت هزینه است

حجت‌الاسلام «طالبی» استاد حوزه علمیه در این مراسم، ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این محافل معنوی اظهار داشت: انسان می‌تواند به سه شیوه زبانی، قلبی و عملی استغاثه کند، اما آنچه اهمیت دارد هم‌زمانی این سه مرحله است. استغاثه تنها با زبان کافی نیست؛ باید دل نیز باور داشته باشد و عمل نیز در مسیر رضای الهی قرار گیرد.

وی افزود: امروز باید قلباً درک کنیم که منجی عالم و راه‌حل همه مشکلات، وجود مقدس امام زمان(عج) است. قلب انسان باید به مرحله‌ای برسد که از عمق وجود به درگاه خدا فریاد بزند، نه اینکه صرفاً با زبان سخنی بگوید بدون آنکه دل به حقیقت آن رسیده باشد.

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه راه ظهور نیازمند صبر، ریاضت و پرداخت هزینه است، خاطرنشان کرد: همان‌طور که مسلمانان در طول تاریخ، به‌ویژه در واقعه عاشورا، برای اعتقادات خود هزینه دادند و امروز نیز مردم غزه برای باورهایشان بهای سنگینی می‌پردازند، ما نیز باید آماده تحمل سختی‌ها در مسیر ظهور باشیم.

وی در ادامه به نقش اخلاق در تحقق استغاثه واقعی اشاره کرد و گفت: برای رسیدن به مرحله حقیقی دعا و استغاثه، ابتدا باید چهار رابطه اساسی یعنی رابطه با خود، با خدا، با دیگران و با جامعه اصلاح شود. فرد بدزبان و بداخلاق که اصول رفتاری و دینی را رعایت نمی‌کند، نمی‌تواند در مسیر مهدویت قرار گیرد. تنها با رعایت اخلاق است که دعای "اللهم عجل لولیک الفرج" به اجابت می‌رسد.

حجت‌الاسلام طالبی همچنین با اشاره به الگوهای تاریخی یادآور شد: اگر قوم بنی‌اسرائیل استغاثه عملی نمی‌کردند، خداوند حضرت موسی(ع) را به سوی آنان بازنمی‌گرداند. همچنین حضرت یونس(ع) با استمرار در استغاثه در شکم ماهی نجات یافت. این نمونه‌ها نشان می‌دهد که دعا باید همراه با عمل و ایثار باشد.

وی در پایان تصریح کرد: انسان منتظر باید رفتار، گفتار و سبک زندگی خود را در مسیر رضایت امام زمان(عج) قرار دهد. نباید از مقصران در غیبت حضرت باشیم، بلکه باید با اصلاح خود و جامعه، از یاران و زمینه‌سازان ظهور محسوب شویم.

انتهای پیام/

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار