عزیزی: وحدت و انسجام ملت باعث شکست سخت دشمن در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بود

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دشمن در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه توسط عناصر خود با تمام توان در داخل و خارج برای فروپاشی نظام اقدام کرد، گفت: اما با وحدت و انسجام کاملی که در ملت شکل گرفت، شکست سختی غیر قابل باور مواجهه شد.
کد خبر: ۷۷۵۷۹۴
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۴ - 07September 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از شیراز، «ابراهیم عزیزی» رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در آیین جشن وحدت در جمع برادران اهل سنت و شیعه در شیراز ضمن تأکید بر وحدت و انسجام در جامعه با اشاره به جنگ تحمیلی۱۲ روزه اظهار داشت: اهمیت وحدت در این ۱۲ روز برای همگان آشکار شد و ملت بزرگ ما با همین وحدت و انسجام پیروز این نبرد بود.

«عزیزی»: وحدت و انسجام ملت باعث شکست سخت دشمن در جنگ 12 روزه بود

وی با اشاره به طرح‌ها و اقدامات خصمانه دشمن جهت آشوب در کشور ادامه داد: دشمن توسط عناصر خود با تمام توان در داخل و خارج برای فروپاشی نظام اقدام کرد، اما با وحدت و انسجام کاملی که در ملت شکل گرفت، شکست سختی خورد؛ شکستی که برای آنها باورپذیر نبود.

عزیزی خاطرنشان کرد: امروز هم اگر رژیم صهیونیستی و آمریکا دوباره بخواهند به کشور خدشه‌ای وارد کنند با پاسخی پشیمان‌کننده مواجه خواهند شد.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان حل چالش‌های پیش روی نظام اسلامی را با وحدت ممکن دانست و افزود: ما باید به رسالت تاریخی خود در این برهه زمانی عمل کنیم و با وحدت و انسجام موجبات رشد، پیشرفت و ترقی کشور را فراهم کنیم.

همزمان با فرارسیدن هفته وحدت، استان فارس به‌ویژه شهرستان‌های جنوبی، میزبان جشن‌های میلاد پیامبر اکرم (ص) است. این آیین‌ها با شعار اتحاد و همدلی، از ۱۲ تا ۱۷ ربیع‌الاول در سراسر استان برگزار می‌شود.

هفته وحدت، یادآور ولادت حضرت محمد (ص)، آخرین پیام‌آور الهی است؛ مناسبتی که با هدف تقویت همبستگی میان مذاهب اسلامی، بر اساس روایات مختلف درباره تاریخ تولد ایشان شکل گرفته است.

استان فارس با جمعیت متنوع شیعه و سنی، هر سال با برگزاری آیین‌های مذهبی و فرهنگی، جلوه‌ای از همزیستی و احترام متقابل را به نمایش می‌گذارد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار