استقبال بی‌نظیر مردم از دومین کنگره ۸ هزار شهید استان گیلان

رئیس ستاد کنگره ۸ هزار شهید استان گیلان از بازدید بیش از ۱۰۰ هزار نفر از مردم ولایتمدار گیلان طی ۱۰ روز برگزاری کنگره خبر داد و گفت: بیش از ۸۰ درصد هنرنمایی و بار این کنگره بر دوش کسانی بود که جنگ تحمیلی ۸ ساله را ندیدند.
کد خبر: ۷۷۵۹۶۴
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۴ - 08September 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از رشت، سرهنگ «غلامرضا ملک‌علیپور» رئیس ستاد کنگره ۸ هزار شهید استان گیلان با حضور در غرفه «پرچمداران روایت حقیقت» از برگزاری موفقیت‌آمیز این رویداد بزرگ فرهنگی و معنوی (دومین کنگره هشت هزار شهید استان) خبر داد و اظهار کرد: استقبال گسترده اقشار مختلف مردم از نمایشگاه کنگره، نمایش میدانی و اجلاسیه‌های برگزار شده جلوه‌هایی از اقتدار، هنر و مقاومت استان گیلان در این ایام بود.
استقبال بی‌نظیر مردم از دومین کنگره ۸ هزار شهید استان گیلان
وی با اشاره به ایام برگزاری دومین کنگره ملی ۸ هزار شهید استان گیلان، از اتفاقات مبارکی که در این مدت رخ داد، ابراز خرسندی کرد و گفت: نمایشگاه فاخر کنگره پاسخگوی ذائقه‌های متعدد بود؛ از علاقه‌مندان به تاریخ و روایت مقاومت گرفته تا کسانی که به دنبال ارتباط مستقیم با مدیران و دستگاه قضا در میز خدمت بودند.
 
ملک‌علیپور به بخش‌های متنوع نمایشگاه اشاره کرد و افزود: در کنار غرفه‌های نمایشگاهی، بخش ادوات نظامی نیز با حضور پر اقتدار نیرو‌های نظامی و انتظامی مورد استقبال علاقه‌مندان به این بخش و نوجوانان و جوانان قرار گرفت. همچنین گود زورخانه و ورزش باستانی نیز جلوه‌ای از قهرمانی و روحیه پهلوانی را به نمایش گذاشت.
 
به گفته وی؛ در قسمت بسیج دانشجویی نیز  "کوچه راهیان نور" برای علاقه‌مندان به کاروان‌های راهیان نور دانشجویی و مناطق عملیاتی جنوب ایران طراحی شده بود که به شهدای گمنام ختم می‌شد و مورد استقبال قرار گرفت؛ بخش‌های هیجان‌انگیز زیپ‌لاین و پاراگلایدر هم با همکاری سپاه، لشکر عملیاتی و ارتش اجرا شد.
 
رئیس ستاد کنگره ۸ هزار شهید استان گیلان در ادامه برگزاری اجلاسیه‌ها را از دیگر اتفاقات مبارک این کنگره برشمرد و گفت: اوج این اجلاسیه‌ها، اجلاسیه پشتیبانی و اعزام بود که طی آن هزار و ۵۱۳ خودروی خدمت، هدایای شهدا را به خانواده‌های گیلانی اهدا کردند. این اقدام در واقع بازسازی حماسه مردم گیلان در سال ۶۵ بود.
 
وی همچنین از اجلاسیه‌های زنان، شهدای ورزش و جوانان، شهدای ارتش و طلاب به عنوان دیگر قله‌های افتخار در این کنگره نام برد.
 
ملک‌علیپور ضمن تقدیر از کوشش هنرمندان، نویسندگان، کارگردانان و تیم پژوهش استان گیلان، به نمایش بزرگ میدانی کنگره اشاره کرد و گفت: این نمایش، ۱۲ مقطع تاریخی حماسه و مقاومت گیلان را به تصویر کشید و در ۸ شهرستان دیگر استان نیز با ظرفیت‌های بومی بازآفرینی شد.
 
وی با تاکید بر نقش محوری جوانان و نوجوانان به ویژه دهه هشتادی‌ها در برگزاری دومین کنگره بیان کرد: بیش از ۸۰ درصد بار این کنگره بر دوش کسانی بود که جنگ تحمیلی ۸ ساله را ندیدند، اما با شور و شوق فراوان، هنرنمایی و پای کار بودن خود در میدان خدمت به شهدا را به نمایش گذاشتند.
 
ملک علیپور از حضور و بازدید بیش از ۱۰۰ هزار نفر از مردم ولایتمدار گیلان طی ۱۰ روز برگزاری کنگره خبر داد و افزود: نمایشگاه و نمایش بزرگ میدانی کنگره هم با استقبال بیش از ۸ هزار نفری مردم برگزار شد و شاهد نقش‌آفرینی مردم در پشتیبانی، بخش لجستیکی، نمایشگاه و نمایش بزرگ میدانی بودیم؛ مردم گیلان با حضورشان، خستگی را از تن ما به در کردند و حماسه‌ساز بودند.
 
رئیس ستاد کنگره ۸ هزار شهید استان گیلان در پایان از مردم استان دعوت کرد که با حضور باشکوه و گسترده خود در اجلاسیه و مراسم پایانی کنگره در ۱۷ شهریورماه حماسه بزرگ دیگری برای استان گیلان رقم بزنند و گفت: آنچه از این کنگره در سال‌های آتی در قاب رسانه‌ها و تاریخ خواهد ماند، اجلاسیه و مراسم پایانی است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار