هلاکت ۱۰ صهیونیست در عملیات امروز قدس و غزه

یک وبگاه صهیونیستی در تناقض با آمار‌های رسانه‌های رسمی رژیم «اسرائیل» که زیر نظر سانسور نظامی این رژیم فعالیت می‌کنند، از هلاکت دست کم ۱۰ نفر در عملیات قدس و غزه خبر داد.
کد خبر: ۷۷۵۹۹۴
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۳ - 08September 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از شبکه قدس، وبگاه صهیونیستی «حدشوت بزمان» اعلام کرد که در عملیات شهادت طلبانه در شهر قدس اشغالی و همچنین حادثه سختی که در غزه روی داده است، دست کم ۱۰ اسرائیلی به هلاکت رسیده‌اند.

هلاکت ۱۰ صهیونیست در عملیات امروز قدس و غزه

در همین رابطه برخی رسانه‌های رژیم صهیونیستی وابسته به مناطق شهرک نشین گزارش می‌دهند که چهار نظامی اسرائیل صبح امروز در نتیجه انفجار مین در غزه به هلاکت رسیده‌اند.

بر اساس این گزارش این حادثه حدود ساعت ۵ صبح در نزدیکی جبالیا اتفاق افتاده و یک بمب دست ساز روی عناصر یک تانک رژیم صهیونیستی انداخته شده و تیراندازی به سوی این تانک نیز آغاز شده است که باعث آتش گرفتن تانک و کشته شدن تمام افراد آن شده است.

رسانه‌های صهیونیست ساعتی پیش از بروز حادثه‌ای امنیتی در غزه خبر دادند، اما به جزئیات این حادثه هیچ اشاره‌ای نکردند.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار