نبض فرهنگ در هر جامعه‌ای به صنعت چاپ وابسته است و باید بیشتر به آن توجه شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان گفت: نبض فرهنگ در هر جامعه‌ای به صنعت چاپ وابسته است و باید به این بخش و فعالان آن بیشتر توجه شود.
کد خبر: ۷۷۶۰۸۳
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۰ - 08September 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «علی اصغر دریایی» روز دوشنبه در آیین گرامیداشت روز ملی صنعت چاپ در سنندج اظهار کرد: صنعت چاپ و نشر بخش مهمی از فرهنگ به شمار می‌رود و لازم است که اقدامات و فعالیت‌هایی در این راستا و توسعه صنعت یاد شده در استان انجام شود.
 
نبض فرهنگ در هر جامعه‌ای به صنعت چاپ وابسته است و باید بیشتر به آن توجه شود
 
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در این بخش افزود: با رایزنی‌ها و پیگیری‌های انجام شده در شهرستان سقز، شهرک فرهنگ و هنر ساخته خواهد شد و استقرار اصناف صنعت چاپ در این شهرک هم تعبیه شده است.
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان اضافه کرد: اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه استان بخش زیادی از تسهیلات و امکانات را مورد استفاده قرار می‌دهند، اما برای صنعت چاپ که نیاز به تسهیلات بسیار زیادی دارند از طریق اداره کل فرهنگ کردستان قابل تامین نیست.
 
وی بر لزوم برگزاری نشست‌های مشترک با اصحاب صنعت چاپ همچون انجمن‌های دیگر تاکید کرد و گفت: این نشست‌ها همچون نقشه راه برای ما عملی می‌کند و از این طریق بیشتر مشکلات و نارسایی‌ها احصا خواهد شد و راهکار‌های رفع مشکلات و کمبود‌ها را می‌توان ارائه داد.
 
رئیس اتحادیه چاپ و نشر و عکاسان شهر سنندج نیز در این نشست گفت: با توجه به اینکه کردستان استانی صنعتی نیست باید شاخص واحد‌های صنفی به ازای هر ۱۵ نفر یک واحد وجود دارد که نسبت به میانگین کشور دارای بیشترین واحد صنفی در سطح کشور است.
 
«شهاب ناصری» به ساخت شهرک صنفی متشکل از همه اصناف سطح شهر سنندج اشاره کرد و گفت: در منطقه سرنجیانه حومه شهر سنندج زمین بسیار مناسبی برای این منظور در نظر گرفته شده است، که بخشی از این زمین‌ها به امور و صنعت چاپ اختصاص یافته است و دارای مشکلاتی است که به زودی رفع خواهد شد.
 
در ادامه این جلسه مدیران چاپخانه‌های حاضر نقطه نظرات و مشکلات خود را شامل مالیات سنگین صنعت چاپ، هزینه بالای حق بیمه تامین اجتماعی کارکنان صنعت، عدم اعلام قیمت گذاری اقلام چاپی از طریق اتاق اصناف به همه واحد‌ها بیان کردند.
 
در این آیین از مدیران چاپخانه‌های فعال سطح استان با اهدای لوح تقدیر قدردانی و تجلیل شد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها