اعطای حکم مسئولیت هیات امنای یادمان شهدای گمنام به مدیرکل صداوسیمای مرکز قم

حکم مسئولیت هیات امنای یادمان دو شهید گمنام توسط مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قم به مدیرکل صداوسیمای مرکز قم اعطا شد.
کد خبر: ۷۷۶۳۰۰
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۱ - 09September 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قم، سرهنگ پاسدار «منوچهر ذوالفقاری» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قم امروز با حضور در صداوسیمای مرکز قم با مدیرکل این مجموعه دیدار کرد.

اعطای حکم مسئولیت هیات امنای یادمان شهدای گمنام به مدیرکل صداوسیمای مرکز قم

ذوالفقاری در این دیدار، با ارائه گزارشی از مناسبت‌های هفته دفاع مقدس اظهار داشت: جایگاه شهدا و دفاع مقدس ملت بزرگ ایران، جایگاهی بس رفیع و عظیم است و این موضوع می‌طلبد دستگاه‌های استان در اجرای برنامه‌های گرامیداشت چهل و پنجمین سالگرد دفاع مقدس نهایت همدلی و همراهی را داشته باشند.

وی افزود: نقطه آرمانی فعالیت‌های دستگاه‌های استان خدمت هر چه کامل و کافی به مردم و تلاش در راستای ترویج فرهنگ ایثار و جهاد و مقاومت در جامعه است، زیرا هر چه روحیه ایثار و ایستادگی در مردم تقویت شود، به همان اندازه از گزند آسیب‌های دشمنان در امان خواهیم بود.

دبیر شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قم تقویت همکاری‌های رسانه‌ای و فرهنگی در استان را مورد تاکید قرار داد و تاکید کرد: رسانه‌ها بخصوص رسانه ملی بستر مناسبی برای ترویج و معرفی جلوه‌های فرهنگ مقاومت و ایثار در جامعه هستند و امید است در این زمینه نیز گام‌های موثری برداشته شود.

احمد پهلوانیان مدیرکل صداوسیمای مرکز قم نیزدر دیدار فوق، بر تلاش گسترده این مجموعه برای پوشش اخبار مربوط به هفته دفاع مقدس تاکید کرد.

در این دیدار، حکم مسئولیت هیات امنای یادمان دو شهید گمنام مرکز صداوسیمای مرکز قم از سوی سرهنگ ذوالفقاری به مدیر این مرکز اعطا شد؛ سپس حاضران نسبت به مزار دو شهید گمنام محوطه صداوسیمای قم ادای احترام کردند.

انتهای پیام/

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار