جشن و شادی خوزستانی‌ها در شب میلاد باسعادت پیامبر اکرم (ص)

همزمان با سالروز میلاد پیامبر عظیم الشان اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و امام جعفر صادق (ع) جشن‌های خیابانی در سراسر استان خوزستان برگزار شد.
کد خبر: ۷۷۶۵۶۷
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۸ - 11September 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از استان خوزستان، همزمان با سالروز میلاد پیامبر عظیم الشان اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و امام جعفر صادق (ع) جشن‌های خیابانی در سراسر استان خوزستان برگزار شد.

جشن و شادی خوزستانی‌ها در شب میلاد باسعادت پیامبر اکرم (ص)

در این جشن‌های بزرگ و فرخنده خیابان‌ها آذین‌بندی شده و با پخش نقل، شربت و شیرینی از مردم مومن و ولایتمدارخوزستان پذیرایی شد.

همچنین ارادتمندان به خاندان عصمت و طهارت (ع) در سراسر خوزستان با حضور پرشور در مساجد و حسینیه‌ها ضمن برپایی برنامه‌های مولودی خوانی با شرکت در مجالس سخنرانی با ابعاد و ویژگی‌های شخصیت والای پیامبر گرامی اسلام (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع) آشنا شدند.

تزیین خیابان ها، برپایی ایستگاه‌های صلواتی، اطعام نیازمندان و جشن پیوند زوج‌های جوان از دیگر برنامه‌های برگزار شده در استان خوزستان به همین مناسبت بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار