دیدار با خانواده شهدا در بخش مشراگه رامشیر

به مناسبت ایام ولادت با سعادت نبی مکرم اسلام، حضرت محمد مصطفی (ص)، امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت جمعی از مسئولین و دهیاران بخش مشراگه با خانواده معظم شهیدان آلبوناصر و شریفی در روستای حسینه علیا دیدار و گفت‌و‌گو کردند.  
کد خبر: ۷۷۶۶۶۰
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۹ - 11September 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از استان خوزستان، به مناسبت ایام ولادت با سعادت نبی مکرم اسلام، حضرت محمد مصطفی (ص)، امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت امروز جمعی از مسئولین و دهیاران بخش مشراگه با خانواده معظم شهیدان «عباس آلبوناصر» و «عبدالحسن شریفی» در روستای حسینه علیا دیدار و گفت‌و‌گو کردند. 

دیدار با خانواده شهدا در بخش مشراگه رامشیر

در این دیدار که با حضور «سید ذبیح الله فرخنده زاده» فرماندار شهرستان رامشیر، سرهنگ پاسدار «صابر عسکر زاده» فرمانده ناحیه مقاومت بسیج رامشیر، «شریف شاغولی» بخشدار مرکزی، «امیر باغستانی» بخشدار مشراگه و «جاسم حیاوی» نماینده حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت در رامشیر برگزار شد، مشکلات خانواده معظم شهدا مورد بررسی قرار گرفت.

شهید «عباس آلبوناصر» از سربازان نیروی انتظامی متولد سال ۱۳۳۹ است که در سال ۱۳۵۹ و منطقه سومار به درجه رفیع شهادت نایل آمد، همچنین شهید «عبدالحسن شریفی» متولد سال ۱۳۳۹ است که در جبهه غرب کرمانشاه و در سال ۱۳۶۰ در عملیات پدافند به عنوان سرباز نیروی انتظامی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار