استقبال قطر از محکومیت رژیم‌صهیونیستی در شورای امنیت

نخست‌وزیر قطر با بیان اینکه تجاوز رژیم صهیونیستی به دوحه باعث از بین رفتن نظم بین‌المللی می‌شود، گفت: ما بر حق‌مان برای حفاظت از حاکمیت و امنیت کشورمان تأکید داریم.
کد خبر: ۷۷۶۷۷۵
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶ - 12September 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر اعلام کرد: ما از بیانیه شورای امنیت که حمله خائنانه اسرائیل به محل سکونت هیئت حماس را محکوم کرد، استقبال می‌کنیم.

استقبال قطر از محکومیت رژیم‌صهیونیستی در شورای امنیت

وی افزود: حمله اسرائیل به محله‌ای صورت گرفت که در آن مدارس، سفارت‌ها و خانه‌های غیرنظامیان زیادی وجود دارد. 

وزیر خارجه قطر گفت: من در شورای امنیت تاکید کردم که این تجاوز باعث از بین رفتن نظم بین‌المللی می‌شود.

این مقام قطری خاطرنشان کرد: ما مجدداً بر تعهد خود به نقش انسانی و دیپلماتیک‌مان و حق‌مان برای حفاظت از حاکمیت و امنیت قطر تاکید کردیم.

شورای امنیت سازمان ملل متحد روز پنجشنبه حمله رژیم صهیونیستی در قطر برای ترور رهبران حماس را محکوم کرد.

انتهای پیام/ 113

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار