توزیع ۱۳۰۰ بسته مهر تحصیلی در استان مازندران

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران گفت: تاکنون نزدیک به هزار و ۳۰۰ بسته مهر تحصیلی برای دانش‌آموزان بی‌بضاعت توزیع شده است.
کد خبر: ۷۷۶۷۷۸
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۲ - 12September 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، حجت‌الاسلام والمسلمین «ابراهیم حیدری جناسمی» مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه ساری اظهار داشت: جهت اجرای نیت‌های امینانه، امور اجتماعی مساجد، بقاع متبرکه، طرح‌های قرآنی، کمک به خانواده‌های نیازمند و پروژه‌های فرهنگی و عمرانی در سال جاری نزدیک ۱۰۷ میلیارد تومان از منابع موقوفات در سطح استان هزینه شده است.

توزیع ۱۳۰۰ بسته مهر تحصیلی در استان مازندران

وی افزود: نمایشگاه فعالیت‌ها و اقدامات اوقاف و امور خیریه جهت آشنایی مردم در مصلاهای نمازجمعه سراسر استان برپا شده است.

حجت الاسلام حیدری جناسمی ادامه داد: این منابع از محل موقوفات وصول شده و اوقاف نه از بودجه خود، بلکه با استفاده از نیت‌های مردمی به اجرای امور خیریه، آموزشی و فرهنگی اختصاص داده است.

این مسئول ضمن تشریح فعالیت‌ها اضافه کرد: نزدیک به ۵۸ میلیارد تومان در ماه مبارک رمضان صرف هیئات، امامزادگان، حسینیه‌ها و تکایا در شهر‌ها و روستا‌ها شد.

به گفته وی، بالغ بر هفت میلیارد تومان صرف کمک به مدارس علوم دینی شده و ۵۵۷ نفر از طلاب نیز جهت آموزش‌های قرآنی و دینی به قم اعزام شده‌اند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران اذعان داشت: تاکنون نزدیک به هزار و ۳۰۰ بسته مهر تحصیلی برای دانش‌آموزان بی‌بضاعت توزیع شده است که به عنوان نمونه، در شهرستان بهشهر نزدیک ۳۵۰ بسته ارائه شده است. 

حجت الاسلام حیدری جناسمی همچنین کمک به خانواده‌های کم‌درآمد، پروژه‌های عمرانی، ساخت و ساز و نگهداری اماکن مذهبی را از دیگر اقدامات برشمرد که بهبهره مندی حدود ۷۰ خانواده از جهیزیه اهدایی منتج شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار