یادداشت/«روایت قدرت»؛ نه «القاء ناترازی»

امروز، گاه به‌جای تقویت روحیه، برخی اطرافیان دولتمردان با مشاوره‌های غیرکارشناسی از «ناترازی انرژی» می‌گویند و با تصمیم‌های شتاب‌زده، «مازوت‌سوزی» را عامل قطعی‌های برق بی‌سابقه معرفی می‌کنند! اقدامی که بیش از حلّ مشکل، نارضایتی عمومی می‌سازد.
کد خبر: ۷۷۶۷۸۵
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۲ - 12September 2025

به گزارش دفاع‌پرس از یزد؛ امام خامنه‌ای در دیدار اخیر، ضمن تقدیر از تلاش‌های دولت چهاردهم، بر ضرورت نشان‌دادن «نتایج» به مردم تأکید کردند. تجربه شهید رئیسی روشن است: او حتی در سخت‌ترین روز‌ها با زبان امید و نمایش خدمت، جامعه را دلگرم می‌کرد. امّا امروز، گاه به‌جای تقویت روحیه، برخی اطرافیان دولتمردان با مشاوره‌های غیرکارشناسی از «ناترازی انرژی» می‌گویند و با تصمیم‌های شتاب‌زده، «مازوت‌سوزی» را عامل قطعی‌های برق بی‌سابقه معرفی می‌کنند! اقدامی که بیش از حلّ مشکل، نارضایتی عمومی می‌سازد.

«روایت قدرت»؛ نه «القاء ناترازی»

این درحالیست که واقعیت، چیز دیگری است: پیشرفت‌های هسته‌ای، نانوتکنولوژی، پزشکی، صنعت و توان نظامی کشور را به جمع معدود قدرت‌های مستقل رسانده است؛ تاجایی که در یک توییت پر بازتاب، ایران درکنار آمریکا، روسیه، چین و هند جزو پنج کشور دارای «هویت مستقل» معرفی شد. کافیست به‌یاد بیاوریم پیروزی رزمندگان درجنگ تحمیلی۱۲روزه رژیم صهیونی؛ که باحمایت آمریکا، ناتو و بیش از۳۰کشور منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای به میدان آمد و بازهم دربرابر توان ملّت و پشتوانه قدرت ایران اسلامی، به‌رغم تحریم، به زانو درآمد.

افکار عمومی را نمی‌توان با «روایت ضعف» اقناع کرد. آنچه دل مردم را قُرص می‌کند، روایت خدمت و نمایش قدرت است. دولت‌چهاردهم اگر می‌خواهد اعتماد عمومی راتقویت کند، باید از دام مشاوره‌های نادرست رها شود و همانند شهید رئیسی، «امید و اقتدار» را به «سرمایه اجتماعی» تبدیل کند.

 هـادی امـامـی دانش‌آموخته کارشناسی ارشد ارتباطات اجتماعی و رسانه و کارشناسی علوم سیاسی

/انتهای پیام

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار