دومین جشنواره منطقه‌ای «هەڵپەرکی» سقز به کار خود پایان داد

دومین جشنواره منطقه‌ای «هەڵپەرکی» سقز به کار خود پایان داد ایستگاه پایانی دومین جشنواره منطقه‌ای هەڵپەرکی سقز؛ دومین جشنواره منطقه‌ای هەڵپەرکی سقز معرفی برترین‌ها و گروه‌های برتر به کار خود پایان داد.
کد خبر: ۷۷۷۱۰۳
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۹ - 13September 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، آیین اختتامیه دومین جشنواره منطقه‌ای هەڵپەرکی سقز با حضور پرشور مردم سقز، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون سیاسی فرماندار، شهردار و جمعی دیگر از مسئولین در پارک مولوی کرد سقز برگزار و نفرات و گروه‌های برتر معرفی شدند.
 
دومین جشنواره منطقه‌ای «هەڵپەرکی» سقز به کار خود پایان داد
 
این جشنواره با رأی هیئت داوران در بخش اصالت هەڵپەرکی گروه چالاک از بانه و مرگه‌ور از ارومیه، در بخش موسیقی گروه هه‌تاو از مهاباد و دیلان از ارومیه، در بخش لباس گروه کردستان بانه و ژیلمو سقز و در بخش سر چوبی گروه هه‌وار از سقز و گروه هه‌تاو از مهاباد، در بخش هماهنگی گروه چالاک و کردستان بانه به عنوان نفرات و گروه‌های برتر مورد تجلیل و تقدیر قرار گرفتند.
 
همچنین در این جشنواره از آوات خندان به‌عنوان کوچک‌ترین عضو جشنواره و چوپی‌کش تقدیر شد.
این جشنواره به مدت ۲ روز با حضور ۱۲ گروه از شهر‌های سقز، بوکان، ارومیه، سردشت، بانه، مریوان، ایلام، اشنویه، مهاباد برگزار و به کار خود پایان داد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین