مهارت‌آموز باید در کوتاه‌ترین زمان از طریق خوداشتغالی به درآمدزایی برسد

رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای از فعالیت بیش از ۲۰۰ کارگاه صنایع‌دستی در کشور خبر داد و گفت: هدف این است که ۵۰ هزار نفر از مهارت‌آموزان بتوانند محصولات خود را در ۳۱ استان کشور عرضه کنند.
کد خبر: ۷۷۷۱۱۹
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۰ - 13September 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «غلامحسین محمدی» معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور، اظهار کرد: یکی از برنامه‌های محوری سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در دولت با تأکیدات ویژه رئیس جمهور، توسعه اشتغال از مسیر مهارت‌آموزی به‌ویژه در حوزه‌هایی است که مهارت‌آموز می‌تواند در کوتاه‌ترین زمان ممکن از طریق خوداشتغالی به درآمدزایی برسد. 
 
مهارت‌آموز باید در کوتاه‌ترین زمان از طریق خوداشتغالی به درآمدزایی برسد
 
وی افزود یکی از حوزه‌های پرتکرار در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، صنایع دستی است که در سطح کشور بیش از ۲۰۰ کارگاه صنایع دستی فعال وجود دارد و این کارگاه‌ها بیشتر در مراکز خواهران فعال هستند. 
 
رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور با اشاره به فعالیت یکی از نمایشگاه‌های صنایع‌دستی در شهر سنندج تصریح کرد: هدف اصلی این مرکز، ایجاد یک شبکه حمایتی برای مهارت‌آموزانی است که توانایی تولید دارند و تولیدشان عاملیت کیفیت سنجی دارد تا بتوان با شکل‌گیری بازار‌های داخلی در سطح استان و در سطح ملی، هم به صورت حضوری و هم به صورت برخط، فراهم شود.
 
وی گفت: هدف این است که شبکه‌ای متشکل از حدود ۵۰ هزار نفر از مهارت‌آموزان بتوانند محصولات خود را در ۳۱ استان کشور عرضه کنند. همچنین با فراهم کردن نهاده‌های تولید با قیمت مناسب و اختصاص تسهیلات اعتباری، زنجیره تولید تا عرضه کامل شود. 
 
محمدی بیان کرد: باید زیرساخت‌های تولید در کنار آموزش را فراهم کنیم تا مهارت‌آموزان می‌توانند پس از گذراندن آموزش‌ها و زیر نظر مربیان متخصص، محصولات خود را به بازار عرضه کنند. 
 
وی بیان کرد: با همکاری معاونت امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری و معاونت توسعه روستایی، توافقاتی در اجرای این طرح در مناطق محروم و برای زنان سرپرست خانوار انجام شده است. 
 
معاون وزیر عنوان کرد: گام دوم این طرح، تجمیع ظرفیت‌ها و ارتقای کیفیت محصولات است که می‌تواند بستر حضور در بازار‌های بین‌المللی را نیز فراهم آورد. در این مسیر، شکل‌گیری تعاونی‌ها نقشی اساسی خواهد داشت.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار