مدیر کل جدید میراث فرهنگی استان کردستان معرفی شد

مدیر کل جدید میراث فرهنگی استان کردستان معرفی شد در مراسمی با حضور معاون امور استان‌های وزارت میراث فرهنگی، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی کردستان معرفی شد.
کد خبر: ۷۷۷۱۴۶
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۸ - 13September 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، شنبه شب در مراسمی با حضور معاون امور استان‌ها وزارت میراث فرهنگی، از زحمات «منصور مهرزاد» مدیرکل سابق میراث فرهنگی کردستان قدردانی و «پویا طالب‌نیا» به عنوان مدیرکل جدید معرفی شد.
 
مدیر کل جدید میراث فرهنگی استان کردستان معرفی شد
 
مهرزاد در این مراسم اظهار کرد: هر مدیری نقاط قوت و ضعفی دارد اگر کار خوبی انجام شده حاصل همراهی و همکاری همکاران توانمند بوده است.
 
وی افزود: اگر کاری هم انجام نشده به خاطر نبود ظرفیت بوده از مدیرکل جدید می‌خوام که نقاط قوت را تقویت کنند و نقاط ضعف را برطرف سازند.
 
وی تصریح کرد: جذب اعتبارات در بازه زمانی مدیریت این دوره رشد خوبی داشته است.
 
به گفته وی، برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام حوزه گردشگری چهار همت اعتبار نیاز است.
 
وی از واگذاری ۷ بنای تاریخی به بخش خصوصی خبر داد و افزود: برای تکمیل زیرساخت‌های گردشگری نیاز به نگاه ویژه به لحاظ اعتبار داریم.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین