دیدار مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس قم با تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س) + تصاویر
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان قم امروز در آستانه روز قم با تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) در سالن محراب حرم مطهر دیدار کرد.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از قم، سرهنگ پاسدار «منوچهر ذوالفقاری» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان قم امروز در آستانه روز قم با آیت الله سید محمد سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) دیدار و گفتگو کرد.
سرهنگ ذوالفقاری در این دیدار، با گرامیداشت سالروز ورود حضرت معصومه(س) به قم، خدمت در استان کریمه اهل بیت(س) را افتخاری بس عظیم خواند و اظهار داشت: ترویج فرهنگ ایثار و جهاد و مقاومت در استانی که مزین به نام حضرت معصومه(س) نور علی نور و اقدامی بسیار با اهمیت و درخور توجه است و مشارکت همگانی را می طلبد.
وی بخش های مختلف بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت را معرفی و بر همکاری این اداره کل با آستان مقدس در زمینه های مختلف تاکید کرد.







انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


