جمهوری اسلامی ایران دفاع از مردم مظلوم غزه را وظیفه خود می‌داند

نماینده ولی فقیه در استان سمنان گفت: با وجود اینکه بخش عمده‌ای از مردم غزه را اهل سنت تشکیل می‌دهند نظام جمهوری اسلامی ایران دفاع از آنان را وظیفه‌ای شرعی و اسلامی عنوان کرده و در این مسیر از هیچ اقدامی دریغ نمی‌کند.
کد خبر: ۷۷۷۵۰۱
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۹ - 15September 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، حجت الاسلام «مرتضی مطیعی» نماینده ولی فقیه در استان سمنان در آیین تجلیل از جانبازان، آزادگان، ایثارگران و خانواده‌های معظم شهدای اهل سنت با تاکید بر اهمیت حفظ وحدت در بخش‌های مختلف امت اسلامی و نیز جامعه ایران، اظهار داشت: دشمنان از تمام ظرفیت‌های تبلیغاتی و رسانه‌ای برای تضعیف اتحاد و یکپارچگی ملت ایران استفاده می‌کنند.

جمهوری اسلامی ایران دفاع از مردم مظلوم غزه را وظیفه خود می‌داند

وی با اشاره به همدلی اقشار و گروه‌های مختلف در استان افزود: آیه شریفه «واعتَصِموا بِحَبلِ اللَّهِ جَميعًا وَلا تَفَرَّقوا» از لزوم هوشیاری مسلمانان برای حفظ وحدت حکایت دارد.

امام جمعه سمنان تصریح کرد: دشمن برای دستیابی به اهداف خود از معدود افرادی که به اختلافات شیعه و سنی دامن می‌زنند بهره می‌گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با اشاره به آیه «وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ» گفت: قرآن کریم می‌فرماید اختلاف و تفرقه باعث سستی و از بین رفتن اقتدار است.

نماینده ولی‌فقیه در استان با یادآوری سابقه طولانی وحدت شیعه و سنی در ایران اظهار کرد: بزرگان دین و علمای اسلام همواره و در ادوار مختلف نسبت به حفظ وحدت دغدغه‌مند بوده‌اند و اجازه نداده‌اند دشمن از اختلافات شیعه و سنی سوءاستفاده کنند.

وی با هشدار در خصوص توطئه‌های نظام استعماری انگلیس برای تفرقه‌انگیزی میان گروه‌های مختلف مسلمانان ادامه داد: همه مسلمانان باید بر مشترکاتی چون توحید، قرآن کریم، قبله واحد و پیامبر اسلام(ص) تاکید داشته باشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی به لزوم حمایت همه‌جانبه امت اسلامی از جبهه مقاومت اشاره کرد و گفت: با وجود اینکه بخش عمده‌ای از مردم غزه را اهل سنت تشکیل می‌دهند نظام جمهوری اسلامی ایران دفاع از آنان را وظیفه‌ای شرعی و اسلامی عنوان کرده و در این مسیر از هیچ اقدامی دریغ نمی‌کند.

امام جمعه سمنان حمایت از ملت‌های مسلمان نظیر فلسطین، لبنان و یمن را یکی از راهبردهای اساسی جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و افزود: تمام این مواضع اصولی و ارزشمند از درایت و دوراندیشی مقام معظم رهبری نشأت می‌گیرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان در ادامه با قدردانی از فداکاری خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران گفت: در آستانه برگزاری دومین کنگره ملی ۳۰۰۰ شهید استان سمنان، باید آماده ترویج و تبیین فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین مطیعی رسیدگی به امور خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران را وظیفه‌ای خطیر بر دوش مسئولان و کارگزاران نظام خواند و گفت: همه ما مدیون خون‌های پاک شهیدان سرافراز انقلاب اسلامی هستیم و باید دین خود را نسبت به این عزیزان و خانواده‌های آنان ادا کنیم.

رییس شورای سیاستگذاری کنگره ۳۰۰۰ شهید استان سمنان خاطرنشان کرد: امیدواریم همه ما ادامه‌دهنده راه نورانی شهدای گلگون کفن انقلاب اسلامی باشیم.

جمهوری اسلامی ایران دفاع از مردم مظلوم غزه را وظیفه خود می‌داند

جمهوری اسلامی ایران دفاع از مردم مظلوم غزه را وظیفه خود می‌داند

جمهوری اسلامی ایران دفاع از مردم مظلوم غزه را وظیفه خود می‌داند

 

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار