تشکیل ۴ کمیته ویژه بانوان در کرمان برای برنامه‌ریزی هفته دفاع مقدس/ «انسیه شاه‌حسینی» به کرمان می‌آید

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان از تشکیل چهار کمیته تخصصی برای برنامه‌ریزی هفته دفاع مقدس در حوزه بانوان خبر داد.
کد خبر: ۷۷۷۵۴۶
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹ - 15September 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کرمان، «ندا نظامی»، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری، روز دوشنبه، ۲۴ شهریور، در نشست شورای راهبردی بانوان دفاع مقدس استان، از تشکیل چهار کمیته ذیل شورای مشاوران دستگاه‌های اجرایی خبر داد.

تشکیل ۴ کمیته ویژه بانوان در کرمان برای برنامه‌ریزی هفته دفاع مقدس/ «انسیه شاه‌حسینی» به کرمان می‌آید

نظامی با اشاره به اهمیت نقش بانوان در رویدادهای ملی، گفت: «کمیته‌های هنر و رسانه، فرهنگی - اجتماعی، نشاط و سلامت، و علمی - پژوهشی تشکیل شده‌اند و برنامه‌های هفته دفاع مقدس در این چهار کمیته به‌دقت برنامه‌ریزی شده‌اند.»

حضور کارگردان مطرح و پویش ملی کتابخوانی

وی از جمله برنامه‌های شاخص هفته دفاع مقدس در حوزه بانوان را حضور «انسیه شاه‌حسینی»، فیلم‌نامه‌نویس و کارگردان مطرح کشورمان، عنوان کرد. نظامی افزود: خانم شاه‌حسینی در ویژه‌برنامه‌ای با حضور استاندار کرمان و دیگر مقامات برگزار می‌شود که این رویداد مهم ششم مهر ماه برگزار خواهد شد.

 وی تصریح کرد که هم‌زمان با این برنامه، کارگاهی تخصصی برای اعضای انجمن سینمای جوان در کرمان تدارک دیده شده است تا علاقه‌مندان بتوانند از تجربیات این هنرمند بهره‌مند شوند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان همچنین به نقش‌آفرینی مؤثر بانوان در هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و اظهار داشت: بانوان در عرصه‌های پشتیبانی از جبهه، امدادرسانی، پرستاری و تدارکات نقش بی‌بدیلی ایفا کردند و حتی در برخی مواقع، به‌صورت مستقیم در خط مقدم جبهه حضور داشتند.

در این نشست که با حضور مشاوران بانوان مدیران و کارشناسان فرهنگی دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، کمیته‌های مربوطه گزارش‌هایی از برنامه‌های هفته دفاع مقدس خود را ارائه دادند. همچنین، پویش ملی کتابخوانی «زنان سرزمین من» با محوریت کتاب «دختر دبیرستان آزادی» نوشته فرزانه ایران‌نژاد پاریزی، با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و آشنایی با الگوهای زنان مقاومت، برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار