توجه به فرهنگ کتابخوانی لازمه پیشرفت کشور است

سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تأکید بر نقش کتاب به‌عنوان پیشران حوزه فرهنگ و توسعه، گفت: جامعه‌ای که به کتاب و کتابخوانی اهمیت ندهد، دچار خسران خواهد شد. پیوست فرهنگی و توجه به فرهنگ کتابخوانی لازمه پیشرفت است.
کد خبر: ۷۷۷۵۷۳
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۳ - 15September 2025

به گزارش دفاع‌پرس از همدان، «مهدی کریمی» سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان همدان امروز (دوشنبه) در اولین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان همدان بر نقش کلیدی انجمن کتابخانه‌های عمومی در اشاعه فرهنگ مطالعه و ارتقای سطح آگاهی جامعه تأکید کرد و اظهار داشت: فلسفه وجودی انجمن کتابخانه‌های عمومی، افزایش سرانه مطالعه و ایجاد هم‌افزایی میان افراد تأثیرگذار جامعه است که به موجب قانون تأسیس کتابخانه‌های عمومی مصوب سال ۱۳۸۲ در مجلس شورای اسلامی شکل گرفته است.

توجه به فرهنگ کتابخوانی لازمه پیشرفت کشور است

وی با اشاره به اهمیت انجمن به‌عنوان مهم‌ترین رکن کتابخانه‌های عمومی، افزود: این انجمن در سطح استان به ریاست استاندار و با عضویت نهاد‌هایی نظیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، شورای شهر و سایر اعضای حقیقی و حقوقی فعالیت می‌کند.

سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان همدان گفت: این ساختار در سطح شهرستان‌ها و بخش‌ها نیز پیش‌بینی شده تا تأثیرگذاری فرهنگی در مناطق مختلف تقویت شود.

وی با تأکید بر نقش کتاب به‌عنوان پیشران حوزه فرهنگ و توسعه، اظهار داشت: جامعه‌ای که به کتاب و کتابخوانی اهمیت ندهد، دچار خسران خواهد شد. توسعه صرفاً با آهن، آسفالت و آجر محقق نمی‌شود، بلکه پیوست فرهنگی و توجه به فرهنگ کتابخوانی لازمه پیشرفت است.

کریمی همچنین بر ایجاد فضایی امن برای کودکان و نوجوانان در کتابخانه‌ها تأکید کرد تا خانواده‌ها با اطمینان خاطر فرزندان خود را به این مراکز بفرستند. همچنین، بررسی و تبیین دستورالعمل عضویت در کتابخانه‌های عمومی بر اساس بخشنامه نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور از دیگر موضوعات این جلسه است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار