آموزش و پرورش باید نقش فعال در تربیت نسل مهدوی داشته باشد

مدیر موسسه فرهنگی «طلیعه عطر مشکات» در همدان گفت: معلمان و مربیان پرورشی باید با دغدغه‌مندی و آشنایی کامل با مباحث مهدویت، نسل جوان را نسبت به امام زمان (عج) حساس و معرفت‌آفرین تربیت کنند و نقش فعال خود در این مسیر را ایفا کنند.
کد خبر: ۷۷۷۶۵۳
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۵ - 15September 2025

به گزارش دفاع‌پرس از همدان، «مظاهری» مدیر موسسه فرهنگی، مهدوی طلیعه عطر مشکات، در جمع مربیان و معلمان پرورشی آموزش و پرورش ناحیه یک همدان با تأکید بر اینکه باید رسالت مهم فرهنگیان دلسوز، فرهیخته و اهل علم، فعالیت در راستای مباحث مهدویت باشد، اظهار داشت: معضل امروز تعلیم و تربیت کشور، عدم تاب آوری دانش آموزان نسبت به مباحث و مسائل دینی است.

آموزش و پرورش باید نقش فعال در تربیت نسل مهدوی داشته باشد

وی نفوذ گسترده بهائیت در دوران پهلوی دوم را عامل دوری مردم از امام زمان (عج) دانست و افزود: بهاییت با ورود به سیستم آموزشی تلاش کرد از امام زمان یک چهره جنگ طلب در بین خانواده ها و فرهیختگان ایجاد کند تا مردم از دعا برای فرج خودداری کنند و تلاش این حلقه تا به امروز ادامه دارد که در حال حاضر در دو جبهه حق و باطل با تمام‌امکانات فعالیت می کنند.

مدیر موسسه فرهنگی، مهدوی طلیعه عطر مشکات خواستار تلاش سیستم آموزش و پرورش برای خنثی سازی این‌فعاليت ها شد و بیان داشت: تا دغدغه مهدویت برای مربیان و معلمان ایجاد نشود، نمی تواند یک فعال مهدوی را تربیت کند.  

مظاهری با اشاره به امضاء سند منفور آموزش جهانی مبتنی بر غرب گرایی کشورها بعد از جنگ جهانی دوم، خاطرنشان کرد: دولت‌های قبل و بعد از انقلاب در امضای آن سند از هم پیشی می گرفتند که نتیجه آن تصویب سند ۲۰۳۰ بود تا علاوه بر تغییر فرهنگ‌ملت، جامعه را از مسیر ظهور دور کند‌.

مدیر موسسه طلیعه عطر مشکات پیروزی انقلاب اسلامی را یکی از مسیرهای ظهور فرج دانست و با انتقاد از اعتقادات ضعیف در جامعه بویژه جوانان بعد از انقلاب نسبت به مسائل دینی، تصریح کرد: یکی از دلایل این معضل، کم کاری معلمان و مربیان در ارائه آموزش های لازم در زمینه ظهور است.

مظاهری آشنایی دانش آموزان با امام زمان را نیاز امروز جامعه عنوان کرد و گرایش جوانان و دانش آموزان به الگوها و پوشش غربی و فقر الگوی مناسب اسلامی برای ارائه به اقشار مختلف جامعه را مورد انتقاد قرار داد.

وی گفت: معلمان باید پاسخگوی شبهه های ظهور که در اذهان دانش آموزان شکل گرفته باشند و فرهنگ و آیین اسلامی را برای آنان تبیین کنند.

مدیر موسسه فرهنگی، مهدوی طلیعه عطر مشکات داشتن اخلاق و رفتار نیکو و فن بیان اثرگذار معلمان در راستای ترویج مسائل مهدویت را ضروری دانست و اظهار داشت: مردم هیچ دانش و آگاهی نسبت به امام زمان ندارند و تلاش برای آشنایی با این‌مفاهیم و بالا بردن معرفت جوانان، رسالت متولیان فرهنگی و آموزشی است.

وی سقوط نظریه های مارکسیسم، سوسیالیسم، لیبرالیسم و سکولار‌ در رسیدن‌به اهداف و رشد انسان‌ها را یادآور شد و تصریح کرد: کسی می تواند انسان را به کمال برساند که خود انسان کامل و نماینده خدا بر روی زمین باشد که افضل ترین انسان ها بر روی زمین وجود مقدس حضرت حجت (ع) است.

این کارشناس مهدویت با اشاره به بیانات امام خمینی (ره) در کتاب صحیفه نور که اگر در جمهوری اسلامی، مسئولی، دغدغه ظهور نداشته باشد، هر چقدر کار کند، خائن است، افزود: هدف انقلاب اسلامی زمینه سازی برای ظهور است اما تاکنون اقدامی اساسی و عملی برای امام زمان (عج) صورت نگرفته که اگر غیر از این بود، ایشان در پس غیبت نبودند.

مظاهری تاکید کرد: جامعه باید این درک برسد که همه یک منجی رو را طلب کنیم و تنها با دعا ظهور اتفاق نمی افتد بلکه فهم جامعه از مسئله مهدویت باید بالا برود تا سنگ‌اندازی دشمن به هدف نرسد. 

وی با بیان اینکه تنها راه نجات بشریت، ظهور امام زمان (عج)، است، خاطرنشان کرد: مجموعه علمی، فرهنگی به ویژه آموزش و پرورش باید با اتحاد و دغدغه مندی به همراه گروههای مهدویت، برای رسیدن به قله ظهور، شبانه روز و خستگی ناپذیر تلاش کند و خدمتگزاری در این راه باید رنگ و بوی مهدوی داشته باشد.

گفتنی است؛ در این نشست دیدگاه‌ها و پرسش‌های حاضرین مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار