برگزاری همایش جهاد تبیین ویژه طلاب خواهر در اهواز

کارگاه آموزشی جهاد تبیین با موضوع شرایط ایران و جهان، زن، خانواده و جنگ ۱۲ روزه با همت کمیته علمی دفاع مقدس و مقاومت خوزستان ویژه طلاب خواهر در اهواز برگزار شد.
کد خبر: ۷۷۷۷۷۲
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۴ - 16September 2025

 به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خوزستان، کارگاه آموزشی جهاد تبیین با موضوع شرایط ایران و جهان، زن، خانواده و جنگ ۱۲ روزه امروز با همت کمیته علمی دفاع مقدس و مقاومت خوزستان ویژه طلاب خواهر در اهواز برگزار شد.

برگزاری همایش جهاد تبیین ویژه طلاب خواهر در اهواز

حجت الاسلام والمسلمین «میر احمدرضا حاجتی» امام جمعه موقت اهواز در این مراسم به تبیین جنگ ۱۲ روزه پرداخت و اظهار داشت: جنگ تحمیلی اخیر یک دستاورد بزرگ داشت و آن هم وحدت ملت برای صیانت از کشور بود.

 وی افزود: روشنگری و پرداختن به ابعاد مختلف جنگ اخیر از خیلی امور جاری ما واجب‌تر است چرا که باید دشمن و خیانت هایش را به صورت مستند و عینی به نسل امروز خودمان و ملت‌های دنیا مصادره کنیم.

نویسنده کتاب عصر امام خمینی (ره) گفت: دشمن زمانی که متوجه شد در حوزه نظامی توان شکست ایران را ندارد و نتوانست مردم را با نقشه‌های شیطانی خود همراه کند به شیوه‌ای نوین روی آورد و اساس خانواده را هدف قرار گرفت.

حجت الاسلام حاجتی یادآور شد: رژیم صهیونیستی به معنای واقعی هار شده است و اگر زنجیر نشود، همه اهالی منطقه را گاز خواهد گرفت. متاسفانه نهاد‌های بین المللی هم تحت تاثیر آمریکا و تفکر غرب، نتوانسته‌اند جلوی تهاجمات وحشیانه این رژیم به ملت‌های مختلف را بگیرند.

وی افزود: زن به عنوان مادر و نقش راهبردی خانواده این توان را دارد که با حجاب، عفاف و بینش خود جلوی نقشه‌های پلید دشمنان را بگیرد و اجازه ندهد که آن‌ها با سست کردن آرمان‌های ملی و دینی مان، پیاده نظام آن‌ها در سرزمین خودمان باشیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار