طرح نشان‌دار کردن مالیات، گامی مؤثر در توسعه و ایجاد پروژه‌های عمرانی جدید است

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به نقش طرح نشان دار کردن مالیات، از اهمیت این طرح در تخصیص اعتبار به پروژه‌های عمرانی و توسعه زیرساخت‌های استان گفت.
کد خبر: ۷۷۷۹۲۵
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۴ - 16September 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، «سیدمحمدرضا هاشمی» استاندار خراسان جنوبی عصر سه‌شنبه در جلسه طرح نشان دار کردن مالیات، بر اهمیت این طرح در تخصیص اعتبار به پروژه‌های مختلف عمرانی استان تأکید کرد.

طرح نشان‌دار کردن مالیات، گامی مؤثر در توسعه و ایجاد پروژه‌های عمرانی جدید است

وی اظهار داشت:این طرح از ابتکارات مهم در راستای تأمین منابع مالی برای پروژه‌های بزرگ عمرانی و زیرساختی است که از محل مالیات‌های پرداختی مردم و دستگاه‌های اجرایی تخصیص می‌یابد.

هاشمی به اهمیت اطلاع‌رسانی این طرح برای مردم و مسئولان اشاره کرد و گفت: مردم باید بدانند مالیاتی که پرداخت می‌کنند، در پروژه‌های مختلفی مانند مدرسه‌سازی، حمل‌ونقل شهری، توسعه گردشگری و فرهنگ صرف می‌شود. 

استاندار گفت: اطلاع‌رسانی دقیق در این زمینه، می‌تواند انگیزه بیشتری برای مشارکت در این طرح ایجاد کند و موجب تخصیص بهینه منابع برای پروژه‌های حیاتی در مناطق مختلف استان شود.

وی از رسانه‌ها خواست در راستای اطلاع‌رسانی به مردم، به‌ویژه در حوزه‌های مختلف آموزش، بهداشت و حمل‌ونقل، بیشتر تلاش کنند تا آگاهی مردم از نحوه تخصیص مالیات‌ها و پروژه‌های مرتبط افزایش یابد.

هاشمی در ادامه به آغاز پروژه‌های جدید در استان از محل طرح نشان‌دار کردن مالیات اشاره کرد و گفت: امسال ۲۷ پروژه جدید در استان تعریف شده که اعتبار آنها بالغ بر ۴۰۸ میلیارد تومان است. 

استاندار بیان داشت: این پروژه‌ها در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی، حمل و نقل، گردشگری و روستایی هستند و نقش عمده‌ای در بهبود وضعیت زیرساخت‌ها و کیفیت زندگی مردم استان خواهند داشت.

وی اظهار داشت: بسیاری از این پروژه‌ها به‌ویژه در بخش‌های حمل‌ونقل روستایی و گردشگری، می‌توانند به توسعه پایدار استان کمک کنند و در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی نقش داشته باشند.

هاشمی بر لزوم توجه ویژه به پروژه‌های شهرستان‌های محروم استان تأکید کرد و گفت: در برخی شهرستان‌ها مانند عشق آباد، پروژه‌های تخصیص‌یافته از محل این طرح هنوز تعریف نشده و باید به‌ویژه در این مناطق، تمرکز بیشتری بر تخصیص اعتبار برای پروژه‌ها صورت گیرد.

استاندار متذکر شد: این طرح علاوه بر تأمین منابع مالی لازم برای پروژه‌ها، باعث ایجاد حس مشارکت در میان مردم شده و آنها را به سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مختلف ترغیب می‌کند.

انتهای‌پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار