روابط عمومی‌ها تجلی‌بخش رشادت‌های دفاع مقدس هستند

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی گفت: روابط عمومی‌ها تجلی‌بخش حماسه و رشادت‌های رزمندگان در دفاع مقدس هستند، دفاعی که در دنیا بی نظیر و مثال‌زدنی است.
کد خبر: ۷۷۷۹۷۶
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۱ - 16September 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان شمالی، سرهنگ «مهدی الهی‌راد» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی در جلسه هماهنگی گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور مسئولین روابط‌عمومی خراسان‌شمالی در جلسه هماهنگی گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور مسئولین روابط‌عمومی ادارات، نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی خراسان‌شمالی به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع‌مقدس، اظهارداشت: روابط عمومی‌ها تجلی‌بخش حماسه و رشادت‌های رزمندگان در دفاع مقدس هستند، دفاعی که در دنیا بی نظیر و مثال‌زدنی است و ما مجموعه‌ای وسیع و متنوع از فداکاری‌ها، رشادت‌ها و شهادت‌های عزیزانمان را در این عصر و روز شاهد بودیم.

روابط عمومی‌ها تجلی‌بخش رشادت‌های دفاع مقدس هستندوی با بیان اینکه روابط عمومی‌ها همواره با تلاش بی‌منت نقش بسیار موثری را در آگاهی‌بخشی دارند، در حوزه دفاع مقدس نیز می‌توانند حداکثر اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی را داشته باشند، افزود: روسای روابط عمومی در ادارات، مرکز درخشان ارتباطات، پیگیری و شادی‌بخش و امیدبخش در هر سازمان هستند، هفته دفاع مقدس امسال با سال‌های گذشته بسیار تفاوت دارد و اکنون با قرار گرفتن در آستانه هفته دفاع مقدس هرچه می‌توانید برای دفاع مقدس خرج کنید.

سرهنگ الهی‌راد ضمن تشریح برنامه‌های این هفته، تصریح‌کرد: برنامه‌های متعدد این هفته با شعار «ما فاتحان قله‌ایم» برگزار می‌شود.  هرچه بتوانیم مراسم هفته دفاع مقدس را باشکوه‌تر برگزار کنیم، به تقویت روح حماسه‌آفرینی در کشور و برجسته کردن تاریخ دفاع مقدس این استان کمک کرده‌ایم.

انتهای پیام/

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار