ساماندهی گلزار شهدا نیازمند حمایت مردمی و دستگاه‌های اجرایی است

امام جمعه شهرستان بهار، گفت: ساماندهی گلزار شهدای این شهرستان با همت خیرین و وجود هزینه‌های سنگین به سرانجام رسیده و اکنون برای ادامه مسیر، پشتیبانی مالی دستگاه‌های اجرایی، اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس و همراهی مردم ضروری است.
کد خبر: ۷۷۸۱۱۴
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۴ - 17September 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، حجت‌الاسلام و المسلمین «رضا مصباح» امام جمعه شهرستان بهار، در جلسه هماهنگی برنامه‌های هفته دفاع مقدس که با حضور سردار سرتیپ دوم پاسدار «مهدی ظفری» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان همدان برگزار شد، اظهار داشت: ساماندهی گلزار شهدای این شهرستان به همت خیرین و با وجود برخی مخالفت‌ها و هزینه‌های سنگین انجام شده است و اکنون نیازمند حمایت مالی دستگاه‌های اجرایی، اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس و همراهی مردم است.

ساماندهی گلزار شهدا نیازمند حمایت مردمی و دستگاه‌های اجرایی است

وی با تأکید بر ضرورت صیانت از قطعه شهدا، خواستار جلوگیری از دفن افراد غیرشهید در این محدوده شد و یادآور شد: باید حرمت جایگاه آیت‌الله شیخ محمد بهاری نیز به شکل شایسته حفظ شود.

امام جمعه بهار در ادامه سخنان خود، خلاقیت و نوآوری در برنامه‌های فرهنگی را رویکردی ضروری دانست و گفت: بهره‌گیری هدفمند از ظرفیت فضای مجازی می‌تواند نقش مهمی در انتقال آرمان‌های دفاع مقدس ایفا کند. به همین منظور پیشنهاد می‌شود اقداماتی همچون جمع‌آوری و انتشار خاطرات رزمندگان، انعکاس رویداد‌هایی مانند «جنگ دوازده روزه»، طراحی پوستر‌های معرفی شهدا، راه‌اندازی کانال‌های ارتباطی ویژه و پاسداشت یادمان‌های شهدا در دستور کار قرار گیرد.

حجت‌الاسلام مصباح در بخش پایانی سخنان خود جایگاه ولایت را محور تداوم انقلاب اسلامی عنوان کرد و متذکر شد: براساس رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب، بهره‌گیری حقیقی از قرآن و ادعیه تنها در سایه اتصال به ولی فقیه معنا پیدا می‌کند و لازم است این اصل کلیدی در تمامی برنامه‌ها مورد توجه جدی قرار گیرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار