برگزاری جلسات توجیهی همایش بسیج، توسعه و امنیت پایدار جنوب شرق

جلسات توجیهی همایش«بسیج، توسعه و امنیت پایدار جنوب شرق» در استانداری و دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
کد خبر: ۷۷۸۴۱۶
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۹ - 18September 2025

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، جلسات توجیهی همایش ملی «بسیج، توسعه و امنیت پایدار در منطقه جنوب شرق» با حضور جمعی از مسئولان و اساتید پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس سپهبد شهید سلیمانی، در استانداری و دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

برگزاری جلسات توجیهی همایش بسیج، توسعه و امنیت پایدار جنوب شرق

سردار سرتیپ پاسدار «هادی مراد پیری» معاون هماهنگ‌کننده پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس و رئیس کمیته علمی این همایش، در جلسه مربوط به استانداری این استان اظهار داشت: «این همایش در راستای رسیدن به اهداف خود با سازمان‌های مختلف در سطح کشور و استان، از جمله مسئولان استانی، سازمان‌های وابسته به نیروهای مسلح، دانشگاه‌های دولتی، آزاد، پیام نور و فرهنگیان همکاری خواهد کرد.»

وی افزود: «برای دستیابی به این هدف، یک پلتفرم و راه‌نگاری طراحی شده و یک درخت‌واره تهیه شده است. خروجی این همایش بر اساس این پلتفرم، تعیین و تبیین یکسری وظایف و دستورالعمل‌های اجرایی برای سازمان‌های وابسته به دولت خواهد بود تا بتوانند به‌صورت کاربردی در ساختار استان به کار گرفته شوند.»

به گفته سردار مرداپیری، این همایش با هماهنگی نهادهای مختلف و صورت صددرصد فعالیت‌های علمی را برای رفع نیازهای کاربردی در سطح استان سیستان و بلوچستان تهیه و اجرایی می‌کند.

هدف اصلی این همایش، استفاده از ظرفیت‌های علمی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به‌ویژه مشارکت مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد برای توسعه و تأمین امنیت پایدار در منطقه اعلام شد.

این جلسات توجیهی به منظور آماده‌سازی و هماهنگی هرچه بیشتر برای برگزاری موفقیت‌آمیز همایش«بسیج، توسعه و امنیت پایدار جنوب شرق» برگزار شد.

لازم به ذکر است که این همایش با مشارکت بیش از ۳۰ سازمان، دانشگاه و مرکز علمی, پژوهشی کشور به میزبانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در سال جاری برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ 119

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار