سردار زهرایی: ۱۳ مدرسه توسط بسیج سازندگی در اردبیل احداث شده است

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: فعالیت قرارگاه بسیج سازندگی در اردبیل مطلوب ارزیابی شده و در حال حاضر ۱۸ مدرسه در حال ساخت بوده که عملیات اجرایی ۱۳ مدرسه به پایان رسیده است.
کد خبر: ۷۷۸۶۸۸
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۰ - 20September 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اردبیل، «مسعود امامی یگانه» استاندار اردبیل در نشست با رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور اظهار داشت: مدرسه‌سازی و ارتقای سرانه فضای آموزشی از مهم‌ترین اولویت‌های دولت چهاردهم در استان است و در این زمینه نیازمند کمک قرارگاه سازندگی برای ترغیب مردم به مشارکت جمعی هستیم.

سردار زهرایی: ۱۳ مدرسه توسط بسیج سازندگی در اردبیل احداث شده است
وی افزود: قرارگاه سازندگی استان اردبیل در پروژه‌های مدرسه‌سازی پیش‌گام بوده و باتوجه‌به ارتباط مستقیم با مردم می‌تواند زمینه مشارکت بیشتر را فراهم کند.

اقدامات جاری بسیج سازندگی در استان اردبیل

سردار «محمد زهرایی» رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور نیز با اشاره به مأموریت این نهاد در کمک به دولت و محرومیت‌زدایی گفت: فعالیت قرارگاه بسیج سازندگی در اردبیل مطلوب ارزیابی می‌شود و در حال حاضر ۱۸ مدرسه در حال ساخت بوده که عملیات اجرایی ۱۳ مدرسه به پایان رسیده است.

وی بیان کرد: آب‌رسانی به مناطق روستایی، آسفالت معابر، اجرای ۱۰ بند سنگی ملاتی و طرح‌های معدنی از دیگر اقدامات بسیج سازندگی در استان اردبیل است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار