تظاهرات مردم سوریه علیه توافق امنیتی رژیم جولانی با رژیم صهیونی

شمار زیادی از مردم سوریه در مرکز این کشور علیه توافق امنیتی اخیر رژیم الجولانی و رژیم صهیونیستی دست به تظاهرات زدند.
کد خبر: ۷۷۸۶۹۳
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۳ - 20September 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از شبکه المیادین، منابع محلی در سوریه گزارش دادند که امروز تظاهراتی در شهر حمص در مرکز سوریه برگزار شد.

تظاهرات مردم سوریه علیه توافق امنیتی رژیم الجولانی و رژیم صهیونیستی

شرکت‌کنندگان در این تجمع، مخالفت خود را با هماهنگی‌های امنیتی رژیم الجولانی با رژیم صهیونیستی اعلام کردند.

ابومحمد الجولانی، سرکرده گروه حاکم بر سوریه چهارشنبه شب در سخنانی به خبرگزاری رویترز گفت: گفت‌و‌گو‌های ما با اسرائیل ممکن است در روز‌های آینده به نتایج ملموسی منجر شود.

وی همچنین تأکید کرد: توافقنامه امنیتی با اسرائیل یک ضرورت است و باید شامل احترام به حریم هوایی و تمامیت ارضی سوریه باشد.

الجولانی در ادامه افزود: اگر توافق امنیتی با اسرائیل موفقیت آمیز باشد، می‌توان به توافق‌های دیگری نیز دست یافت. اما صلح و عادی‌سازی روابط در حال حاضر مطرح نیست.

وی مدعی شد: آمریکا هیچ فشاری بر دمشق برای دستیابی به توافق با اسرائیل وارد نمی‌کند.

سه‌شنبه شب گذشته بود که پایگاه خبری آکسیوس آمریکا به نقل از یک منبع که آن را آگاه خوانده بود، اعلام کرد: رژیم اسرائیل پیشنهاد مفصلی برای یک توافق امنیتی جدید به رژیم جولانی ارائه داده است که شامل نقشه‌ای از جنوب غربی دمشق تا مرز با سرزمین‌های اشغالی است.

بر اساس این گزارش، «اسعد الشیبانی»، وزیر امور خارجه رژیم الجولانی و «ران درمر»، وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه در لندن و با حضور «تام باراک»، فرستاده آمریکا در امور سوریه درباره این پیشنهاد بحث و تبادل نظر کردند.

اکسیوس در ادامه نوشت که این پیشنهاد اسرائیل جنوب غرب دمشق را به سه منطقه تقسیم می‌کند که هر کدام از این مناطق تمهیدات امنیتی متفاوتی دارند.

به نوشته این رسانه آمریکایی، پیشنهاد مذکور مبتنی بر گسترش منطقه حائل در خاک سوریه است و حضور نیرو‌های نظامی و سلاح‌های سنگین در مرز با سرزمین‌های اشغالی ممنوع است.

بنا بر اعلام آکسیوس، بر اساس پیشنهاد رژیم اسرائیل، کل منطقه جنوب غربی دمشق تا مرز با اراضی اشغالی، منطقه پرواز ممنوع برای هواپیما‌های سوری می‌شود.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار