سرهنگ عزیزی: همه ما باید در مسیر اعتلای نظام، خودمان را سرباز ولایت بدانیم

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان کرمانشاه گفت:همه ما باید در مسیر اعتلای نظام، خودمان را سرباز ولایت بدانیم و برای خدمت به مردم و توسعه و آبادانی کشور تلاش کنیم که اگر در مسیر دیگری غیر از این مسیر گام برداریم به خطا رفته‌ایم.  
کد خبر: ۷۷۸۸۴۹
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۶ - 20September 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، سرهنگ پاسدار «یونس عزیزی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان کرمانشاه امروز در جمع کارکنان اداره کل حفظ آثار ونشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان کرمانشاه اظهار داشت: حادثه دفاع مقدس حادثه بسیار بزرگی است؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها به این موضوع اشاره کردند و الان که بیش از سه دهه از پایان دفاع مقدس می‌گذرد، ما باید با یک نگاه متعالی از بالا به این حادثه بزرگ می‌توانیم قضاوت‌های بهتر و راهبردی داشته باشیم.

سرهنگ عزیزی: همه ما باید در مسیر اعتلای نظام، خودمان را سرباز ولایت بدانیم

وی گفت: فرمانده معظم کل قوا از دفاع مقدس به عنوان یک گنج یاد می‌کنند و می‌گویند این گنج را باید کشف کنید و وقتی ابعادی از آن را کشف کردید باید آن را پردازش کرده و جلا دهید و آن را در اختیار نسل‌های آینده قرار دهید؛ این ملت باید بعد از دوران دفاع مقدس تا قرن‌ها افتخار و سربلندی خود را از این جنگ کسب و در سایه این سربلندی به سمت اهداف بزرگ انقلاب اسلامی حرکت کنند؛ پس این کاری بزرگ و استثنایی است.

سرهنگ عزیزی بیان داشت: اینکه این گنج را کشف و ابعاد مختلف آن را درک کنیم، به یک کار پژوهشی، علمی و تحقیفاتی واقعی و خالص احتیاج داریم؛ گاهی آن‌هایی که درگیر این نبرد بودند با اغراق و تحریف و بزرگ‌نمایی می‌خواهند واقعیت غیر اصلی بسازند؛ این یک بعد خطر است که همواره باید از انجام آن خودداری کرد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان کرمانشاه با اشاره بر ضرورت تکریم خانواده‌های آزادگان، جانبازان و پیشکسوتان دفاع مقدس گفت: خانواده شهدا، آزادگان، جانبازان و ایثارگران بزرگترین یادگاران دفاع مقدس هستند و تجلیل، تکریم و سرکشی از آنان، رشادت‌ها و جان فشانی‌های رزمندگان دفاع مقدس را برای مسئولان یادآوری می‌کند.

وی یادآور شد: همه ما باید در مسیر اعتلای نظام، خودمان را سرباز ولایت بدانیم و برای خدمت به مردم و توسعه و آبادانی کشور تلاش کنیم که اگر در مسیر دیگری غیر از این مسیر گام برداریم به خطا رفته‌ایم.  

سرهنگ عزیزی بیان کرد: ملت ایران دلاور مردی و از خودگذشتگی شهداء، جانبازان و آزادگان و پیشکسوتان دفاع مقدس را هرگز از یاد نخواهد برد و امروز همه آحاد جامعه مدیون ایثارگری جوانان شایسته‌ای هستند که جان در طبق اخلاص گذاشتند و در میدان نبرد با دشمنان جنگیدند تا یک وجب از خاک این کشور به دست بیگانگان نیفتد.

وی با بیان اینکه دفاع مقدس باعث رشد فرهنگ و ادب ایران شد، بیان کرد: امروز آثار فاخری از شعر، سرود، فیلم و کتاب با موضوع دفاع مقدس تولید می‌شود، اما هنوز آنطور که باید مفاهیم و دستاورد‌های ارزشی دفاع مقدس به‌طور کامل به نسل جوان منتقل نشده است و باید از فناوری‌های نوین، فضای مجازی و هوش مصنوعی در این انتقال استفاده شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان کرمانشاه اضافه کرد: افق جوان ایرانی همواره بلند است و هیچ گاه در مقابل استکبار سر خم نمی‌کند به همین دلیل به دنبال ترور کردن جوانان نخبه ما هستند. 

سرهنگ عزیزی افزود: ملت ایران و از جمله جوانان کشورمان قربانی ترور رسانه‌ای دشمن شده‌اند. آنها به شکل ناجوانمردانه‌ای با اخبار منفی، تحریف در اخبار واقعی و پنهان کردن پیشرفت‌های علمی، اقتصادی و اجتماعی به دنبال گمراه کردن جوانان ما هستند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار