تبدیل وضعیت ۵۲۱۲ نفر از اعضای جامعه ایثارگری جزو افتخارات دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد است

رئیس کمیسیون ایثارگران شورای اسلامی شهر مشهد گفت: تبدیل وضعیت پنج هزار و ۲۱۲ نفر از اعضای خانواده‌های شهدا، جانبازان، آزادگان و رزمندگان دفاع مقدس از اقدامات بی‌نظیر دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد بود.
کد خبر: ۷۷۹۰۱۳
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۰ - 21September 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی «حسن کریمدادی» رئیس کمیسیون ایثارگران شورای اسلامی شهر مشهد در صد و شصتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، اظهار داشت:: جنگ هشت‌ساله به فرماندهی آمریکای جنایتکار و سرباز خبیث آن، صدام، به ما تحمیل شد و جنگ اخیر نیز به فرماندهی آمریکا و سرباز خبیث آن، اسرائیل، بود، که جمهوری اسلامی در هر دو جنگ سربلند بیرون آمد و این از افتخارات نظام جمهوری اسلامی است.

کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید یکی از کارهای بزرگ در این دوره است

وی با بیان اینکه ایجاد ساختار برای ایثارگران از اقدامات دوره ششم بود، تصریح کرد: تبدیل وضعیت پنج هزار و ۲۱۲ نفر از خانواده‌های شهدا، جانبازان، آزادگان و رزمندگان دفاع مقدس از اقدامات بی‌نظیر بود. در کل کشور، این تعداد تبدیل وضعیت را نداریم.

رئیس کمیسیون ایثارگران شورای اسلامی شهر مشهد افزود: مزین‌کردن میادین و معابر اصلی شهر به تمثال مبارک شهدا از دیگر اقدامات بوده و از افتخارات شورای ششم نام‌گذاری معابر شهر به نام شهدا در اولین دستورکار است. نام‌گذاری ساختمان‌ها و مجموعه‌های اداری به نام شهدا، طراحی و اجرای المان و یادمان شهدا در پارک‌ها و نصب پلاک افتخار درب منازل شهدا از دیگر اقدامات این دوره بود.

کریمدادی با اشاره به اینکه از پنج گلزار شهدای گمنام، چهار گلزار وارد عملیات اجرایی احداث شده است، تصریح کرد: عملیات احداث یادمان بوستان ملت شروع شده، دستور آزادسازی منابع داده شود عملیات عمرانی سرعت می‌گیرد. در بوستان «خورشید» کار به اتمام رسیده است. احداث یادمان شهید گمنام بوستان «ارم» آغاز و اقدامات خوبی انجام شده، اما نیاز به تزریق منابع مالی دارد. بوستان «اردیبهشت» نیز نیازمند تزریق منابع است.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره، سطح شهر به تمثال شهدا و نقاشی‌های دیواری عظیم مزین شده که این حرکت ادامه دارد. با این حرکت همیشه حضور شهدا را در معابر خود حس می‌کنیم. با توجه به برگزاری کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید، باید توسعه بیشتری در این زمینه داشته باشیم.

کریمدادی ادامه داد: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید یکی از کار‌های بزرگی است که باید شهدای شاخص، سرداران، امیران و فرماندهان را در اجلاسیه‌های این کنگره معرفی شوند. امیدواریم این کنگره به‌یادماندنی شود و خاطره‌ای در ذهن جوانان و مردم شریف مشهد باشد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار