به گزارش خبرنگار دفاعپرس از بیرجند، فرماندهان و کارکنان نیروهای مسلح مستقر در خراسان جنوبی در آستانه هفته دفاع مقدس با آیت الله عبادی دیدار کردند.
نماینده ولیفقیه در خراسان جنوبی با گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: جهاد از بهترین عبادات الهی است و هزینه نیست، بلکه سرمایهای برای امنیت دنیا و رسیدن به مقام قرب الهی است.
وی افزود: مکتب لیبرال دموکراسی غرب بدترین آفت بشر است و هدف آن به بردگی کشاندن ملتهاست.
آیت الله عبادی گفت: تمدن غربیها همان چیزی است که امروز در غزه، لبنان و فلسطین شاهد آن هستیم و هر ظلمی در جهان به اندیشه لیبرال دموکراسی غرب برمیگردد.
نماینده ولیفقیه در خراسان جنوبی گفت: اگر دفاع نباشد، اندیشه ایمانی و ارزشهای انسانی از بین میرود و دفاع در حقیقت سرمایهگذاری برای حفظ جان، مال، ناموس و دین است.
وی با بیان اینکه جایگاه نیروهای مسلح جایگاهی عرفانی است افزود: باید توجه ویژهای به این جایگاه شود.
سردار مهدوی فرمانده سپاه انصارالرضا با بیان اینکه بنا به فرموده خدا دشمنان ما از احمقها هستند، گفت: جنگ تحمیلی هشت ساله برای دشمنان ایران اسلامی عبرت نشد و مجددا با قدرتطلبی و نگاه مادی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آشکارا وارد عرصه جنگ با ایران شدند.
وی افزود: در این جنگ ثابت شد که فرزندان دلاور جمهوری اسلامی آمادهتر از گدشته برای دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارند و در برابر هر گونه تعرض به خاک جمهوری اسلامی ایران کوتاه نخواهند آمد و سیلی محکمی به صورت دشمنان اسلام خواهند نواخت.
سردار مهدوی گفت: انسجامی ملی که امروز در بین مردم و اتحاد و همبستگی که بین نیروهای مسلح با دولت و مردم وجود دارد و در همه ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است باعث افزایش آمادگی و افزایش قدرت نطام مقدس جمهوری اسلامی ایران شده است
انتهایپیام/