فرمانده سپاه شاهرود: کنگره شهدای استان، پیمانی دوباره با خون شهیدان است

فرمانده سپاه شاهرود در پیامی به مناسبت هفته دفاع مقدس گفت: کنگره شهدای استان، پیمانی دوباره با خون شهیدان است.
کد خبر: ۷۷۹۲۸۴
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۸ - 22September 2025
به گزارش خبرگزاری بسیج از سمنان، سرهنگ محمدمهدی اسماعیلی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شاهرود در پیامی به مناسبت هفته دفاع مقدس گفت: سلام بر ملت شهیدپرور و ایستاده ایران، سلام بر پیشگاه نورانی شهدا، به ویژه سه هزار شهید گلگون‌کفن استان سمنان که آسمان عزت این دیار را با خون پاک خود روشن کردند.
فرمانده سپاه شاهرود: کنگره شهدای استان، پیمانی دوباره با خون شهیدان است
در ادامه این پیام آمده است: هفته دفاع مقدس، یادآور حماسه‌ای است که ملت ایران با اتکال به خداوند، رهبری حکیمانه امام خمینی (ره) و پیروی از ولایت، در برابر استکبار جهانی ایستاد و «نصر من الله و فتح قریب» را به جهانیان نشان داد. این ایام، نماد وحدت، ایمان و مقاومتی است که همچون چراغی فروزان، راه آینده را روشن می‌کند.
در این پیام می خوانیم؛ امسال این هفته با برپایی دومین کنگره سه هزار شهید استان سمنان همراه شده است؛ کنگره‌ای که تنها یک گردهمایی نیست، بلکه «پیمانی دوباره با خون شهیدان» و زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت است. همان‌گونه که مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) تأکید فرمودند: «جهاد تبیین یکی از الزامات تحقق بیانیه گام دوم انقلاب است»، با روایتگری حماسه‌های دفاع مقدس و انتقال آن به نسل جوان، در سنگر تبیین بایستیم و توطئه‌های دشمن را خنثی کنیم.
در این پیام آمده است: دفاع مقدس تنها به هشت سال جنگ تحمیلی محدود نمی‌شود؛ بلکه امروز نیز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران اسلامی، نشان داد که ملت ما با همان روحیه ایستادگی و با هدایت ولایت، دشمن را تا مرز شکست کامل پیش برد. همان‌گونه که امام خمینی (ره) فرمودند: «ما در جنگ تحمیلی، ابهت دو قدرت شرق و غرب را شکستیم». این پیروزی، میراث دار همان فرهنگ دفاع مقدس است که استکبار جهانی را به تحیر واداشت.
در پایان، عهد می‌بندیم که پرچم دار راه شهدا باشیم و با الهام از بیانیه گام دوم انقلاب، در مسیر پیشرفت و مقاومت گام برداریم. باشد که این هفته، فرصتی برای تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی (ره) و شهیدان باشد.
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار