سردار جاودان: زنده نگه داشتن یاد شهدا یک وظیفه همگانی است

فرمانده انتظامي استان هرمزگان در ديدار با يک خانواده شهيد در بندر عباس زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهدا را به عنوان يك وظيفه همگاني ياد كرد.
کد خبر: ۷۷۹۲۸۵
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۱:۵۰ - 22September 2025

به گزارش دفاع‌پرس از هرمزگان، سردار “علی اکبر جاویدان” فرمانده انتظامی استان هرمزگان در ادامه برنامه دیدار با خانواده های شهدای استان، به همراه معاون نیروی انسانی و مدیر امور ایثارگران در راستای دلجویی و بررسی مسائل و مشکلات خانواده های شهدا ، با خانواده های شهید “فخرالدین رنجبری” از شهدای انتظامی استان دیدار کردند.

سردار جاودان: زنده نگه داشتن یاد شهدا یک وظیفه همگانی است

فرمانده انتظامی استان در این دیدار ضمن قرائت فاتحه به روح مطهر شهیدان طی سخنانی بیان داشت: امنیت و آسایش جامعه مرهون رشادت های نیروی های انتظامی و صبوری خانواده های شهدا است و همه ما باید این شهیدان والامقام را الگو و سرمشق خود قرار دهیم و دنباله رو آنان باشیم.

این مقام ارشد انتظامی استان افزود : شهدا با ایثار و فداکاری مثال زدنی خود جام شهادت را دلیرانه سر کشیدند و مردانه در خاک افتادند تا پرچم پرافتخار ایران اسلامی همیشه برافراشته باشد و بی تردید پایداری و صلابت نظام مقدس جمهوری اسلامی مرهون خونهای پاکِ آنهایی است که عاشقانه به ندای امام و رهبر عظیم الشانشان لبیک گفتند.

وی در ادامه این دیدار ضمن تاکید بر زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا ، از آن به عنوان یک وظیفه همگانی یاد کرد و در پایان به پاس دلجویی و تجلیل از خانواده معظم و معزز شهید با اهدا لوح ، تقدیر و تجلیل کردند.

انتهای خبر/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار