تربیت تمام‌ساحتی آینده‌ای روشن را برای دانش‌آموزان رقم می‌زند

مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت تربیت تمام‌ساحتی دانش‌آموزان دوره ابتدایی، گفت: مدرسه می‌تواند بهترین اتفاقات و دستاورد‌ها را در این مسیر رقم بزند و آینده‌ای روشن برای کودکان پایه‌گذاری کند.
کد خبر: ۷۷۹۵۷۷
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۷ - 22September 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، مراسم جشن شکوفه‌ها صبح امروز در مدرسه دخترانه استقلال با حضور «زهرا مظفری» مشاور وزیر آموزش و پرورش، جمعی از مسئولان استانی، معلمان، دانش‌آموزان و اولیای آنان برگزار شد.
 
تربیت تمام‌ساحتی آینده‌ای روشن را برای دانش‌آموزان رقم می‌زند
 
«زهرا مظفری» در این مراسم با تبریک آغاز سال تحصیلی به دانش‌آموزان کلاس اولی و والدین آنان اظهار داشت: امروز، روزی بزرگ و به‌یادماندنی است روزی که بیش از یک میلیون و صد هزار دانش‌آموز پایه اولی در سراسر کشور گام در مسیر تعلیم و تربیت گذاشته‌اند.
 
وی افزود: تقارن بهار تعلیم و تربیت با فصل پاییز، پیامی روشن دارد و آن اینکه در هر پایان آغازی نهفته است و امروز برای دانش‌آموزان کلاس اولی آغازی نو در مسیر یادگیری و خردورزی رقم می‌خورد.
 
مظفری با خطاب قرار دادن دانش‌آموزان گفت: ورود به مدرسه به معنای تجربه یک اجتماع بزرگ‌تر از خانواده است، اجتماعی که در آن یاد می‌گیرید در کنار دوستانی با سلیقه‌ها و نیاز‌های متفاوت زندگی کنید، دوستی بیاموزید، گذشت و مهربانی را تجربه کنید و در کنار هم آینده‌ای زیبا بسازید.
 
وی با ذکر مثالی افزود: همان‌طور که یک نقاشی با ترکیب رنگ‌های مختلف زیباتر می‌شود، حضور دانش‌آموزان با استعداد‌ها و ویژگی‌های متفاوت در کنار هم، مدرسه و جامعه را زیباتر و پویاتر خواهد کرد.
 
مشاور وزیر آموزش و پرورش با قدردانی از معلمان ابتدایی تصریح کرد: مسئولیت معلمان دوره ابتدایی بسیار خطیر و سرنوشت‌ساز است، چراکه شکل‌گیری شخصیت، باور‌ها و یادگیری‌های بنیادین دانش‌آموزان در این مقطع به دست آنان رقم می‌خورد. آنچه معلم هست، تأثیرگذارتر از آن چیزی است که آموزش می‌دهد.
 
وی همچنین خطاب به والدین حاضر در مراسم گفت: امروز شما گرانبهاترین سرمایه زندگی خود را به نظام تعلیم و تربیت می‌سپارید، وزارت آموزش و پرورش متعهد است که در مسیر رشد و اعتلای فرزندان شما هیچ کوتاهی نکند، اما این مهم بدون همراهی خانواده‌ها محقق نخواهد شد.
 
مظفری تأکید کرد: مشارکت و همکاری والدین با مدرسه و معلمان شرط اساسی موفقیت در تعلیم و تربیت است و تنها با حضور فعال خانواده‌ها در کنار نظام آموزشی می‌توان آینده‌ای روشن برای فرزندان این مرز و بوم رقم زد.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت تربیت تمام‌ساحتی دانش‌آموزان دوره ابتدایی گفت: مدرسه می‌تواند بهترین اتفاقات و دستاورد‌ها را در این مسیر رقم بزند و آینده‌ای روشن برای کودکان پایه‌گذاری کند.
 
مظفری ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری مراسم جشن شکوفه‌ها اظهار داشت: لازم می‌دانم از مدیر و عوامل مدرسه استقلال، اولیای همراه، ناحیه یک آموزش و پرورش سنندج و همچنین اداره کل آموزش و پرورش استان که ماه‌ها برای اجرای پروژه مهر تلاش کرده‌اند، صمیمانه تشکر کنم.
 
وی افزود: در جریان این مأموریت شاهد بودم که همکاران فرهنگی استان حتی در روز‌های تعطیل و مناسبت‌های مختلف شبانه‌روز پای کار بودند تا زمینه آغاز سال تحصیلی با نشاط، آرام و بدون دغدغه برای دانش‌آموزان و اولیا فراهم شود.
 
مشاور وزیر آموزش و پرورش در پایان ابراز امیدواری کرد: به برکت تلاش‌های همگانی و با توکل به خداوند متعال سال تحصیلی جدید در سراسر کشور با آرامش، نشاط و موفقیت برای دانش‌آموزان و خانواده‌ها همراه باشد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار