به گزارش خبرنگار دفاعپرس از سمنان، سردار «حسین معروفی» معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین در اجلاسیه ۴۵۸ شهید شهرستان سمنان و در اولین روز از برگزاری دومین کنگره ملی سه هزار شهید استان سمنان با بیان اینکه شهدا تنها در میدان نبرد حضور نداشتند، اظهار داشت: ایثارگران و شهدا با فداکاریهای خود، گفتمان قرآن، ارزشهای دینی و اخلاق اسلامی را حفظ کردند و الگویی برای ملت ایران و جهان اسلام شدند.
وی با اشاره به آموزههای عاشورا و فرهنگ اهل بیت، افزود: شهدای ما با شجاعت و خلاقیت، فرهنگ دینی و اخلاقی را حتی در سختترین شرایط جنگ تحمیلی ترویج کردند. آنان نه تنها جان خود را فدای کشور کردند، بلکه معنویت، اخلاق و ادب اسلامی را نیز به نسلهای بعد منتقل کردند.
سردارمعروفی در ادامه تصریح کرد که چهار مولفه اصلی موفقیت ایران در دفاع مقدس شامل اعتقاد راسخ به امام و رهبری، وحدت ملی، بسیج و پیروی از رهبری امام خمینی (ره) بوده است و گفت: همه این عوامل باعث شد ملت ایران در شرایط سخت هشت سال دفاع مقدس، با یکپارچگی و عزت، مقابل دشمن ایستادگی کند.
وی با بیان اینکه شهدا از هیچ گرایش سیاسی و جناحی تبعیت نکردند و تنها هدفشان خدمت به کشور و دین بود، خاطرنشان کرد: تلاش شهدا در دفاع مقدس و بعد از آن، الگویی برای تمام ملت ایران است و امروز همه ما مدیون ایثار و فداکاری آنان هستیم.
معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین همچنین از مسئولان خواست که با رعایت ارزشهای اسلامی و ترویج فرهنگ ایثار، قدردان شهدا باشند و راه آنان را ادامه دهند.
وی در پایان یادآور شد: شهیدانی همچون شهید قاسم سلیمانی نشان دادند که جانفشانی برای کشور و مردم، تنها با وفاداری به اصول و ارزشهای دینی ممکن است.
انتهای پیام/