چاپ ۱۲۰ جلد کتاب در حوزه دفاع مقدس استان فارس

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت فارس گفت: اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت فارس تا پایان سال جاری ۱۲۰ جلد کتاب در حوزه دفاع مقدس چاپ می‌کند.
کد خبر: ۷۷۹۸۱۸
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۰ - 23September 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از فارس، سرتیپ دوم پاسدار «سعید کوشکی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت فارس امروز سه شنبه در آئین تجلیل از نویسندگان ادبیات پایداری به همراه رونمایی کتب جدید دفاع مقدس استان فارس که در کنگره سرداران و ۱۵ هزار شهید استان برگزار شد، اظهار داشت: خاطرات و داستان در حوزه دفاع مقدس بیش از ۲۰۰ سال بنیه فرهنگی کشور را تقویت می‌کند و در این راستا ۱۹ درصد کتاب حوزه دفاع مقدس در استان فارس تولید و به چاپ رسیده است.

سردار «کوشکی جهرمی»:19درصد از کتابهای حوزه دفاع مقدس کشور تولید استان فارس است

وی با اشاره به اینکه در ذهن نویسنده آنچه مترتب می‌شود متعلق به وی نیست باید آن‌را ضبط و به آیندگان انتقال دهد، افزود: به فرموده مقام معظم رهبری کتاب فرهنگ ساز است و باید یادآور شد علی‌رغم اینکه فضای مجازی جایگاه خود را دارد، اما فرهیختگی‌هایی که کتاب به انسان می‌دهد درهیج‌جا بدست نمی‌آید و در این راستاد اگر مشاهیری همچون حافظ، سعدی، ویل درانت، شاهنامه، تاریخ بیهقی و دیگر ادبا و فیلسوفان نبودند ایران و جهان شناخته نمی‌شد چرا که کتاب همواره پویا، مانا، ماندگار و جاویدان است.

سردار کوشکی تصریح کرد: کتاب‌های تولیدی در حوزه‌های دفاع مقدس ارزشمند و با هرزه نگاری متفاوت است، نوشتن کتاب راجع به رشادت، جانفشانی، از خودگذشتگی و ایثار رزمندگان دوران دفاع مقدس به گونه صادقانه نشان از غلو، خود بزرگ بینی و کوچک نگاری نیست بلکه برگرفته از بیان ارزش‌ها در ادبیات پایداری است.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دوران دفاع مقدس و مقاومت استان فارس بیان داشت: حضور بیش از ۲۷۰ هزار رزمنده استان فارس در ۸ سال دفاع مقدس، همدلی مردم و مسئولان در جنگ ۱۲روزه و نیز به اهتزاز در آمدن پرچم پیروزی بدست ملت غیور و همیشه درصحنه ایران نشان از الگوپذیری از فرامین رهبر فرزانه انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه نگهداری نظام اسلامی از اوجب واجبات است می‌توان نام برد.

وی در مورد فعالیت‌های حفط آثار در چاپ و تولید کتاب دفاع مقدس، ابراز داشت: تولید کتاب تاریخی توصیفی در ۳۷ شهرستان، تألیف کتاب تاریخ شفاهی هزارو ۲۰۰ صفحه‌ای از استان فارس، شرکت ۳۱ هزار نفر در مسابقات کتاب خاطرات از سراسر کشور، کتاب صوتی مستند روایی، چاپ و تولید کتاب اسناد و دانشنامه دفاع مقدس و جمع‌آوری مستندات جنگ ۱۲ روزه در قالب کتاب با هدف انتقال ارزش‌های دفاع مقدس در حوزه کوک و نوجوان و ادبیات پایداری از جمله فعالیت‌های بنیاد حفظ آثار و دیگر نهاد‌های فرهنگی و دینی است.

مسئول انجمن روایت گران و تالیفات کنگره سرداران و ۱۵ هزار شهید استان فارس در ادامه این آئین در مورد فعالیت‌های حوزه ادبیات پایداری افزود: برای حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیاز به منابع موثق و قابل اعتماد در قالب روایت‌گری چاپ و تولید کتاب در حوزه ادبیات پایداری بسیار مشهود و تعیین کننده است.

سید رضا متولی با اشاره به اینکه استان فارس با ۱۵ هزار شهید دوران دفاع مقدس بستر مناسب برای سوژه‌یابی ناب و بکر ازسوی نویسندگان و اهالی قلم جهت نگارش و تولید چاپ رمان از وقایع جنگ تحمیلی است، افزود: انتقال روایت رزمندگان در قالب تولید داستان در حوزه کودک و نوجوان، چاپ و تولید کتاب سرود دریا ویژه نقش کلیمیان در پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، تولید ۱۸ عنوان کتاب صوتی و پخش در رادیو، تهیه فیلم مستند نبرد رزمندگان اسلام در تنگ چزابه و شبیه سازی عملیات طریق القدس از جمله فعالیت‌های انجمن روایت گران استان فارس است.

گفتنی است، در پایان از ۵۷ کتاب تازه چاپ شده در شش ماه اول امسال رونمایی و از نویسندگان این کتاب‌ها با اهدا لوح تقدیر شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها