امام‌جمعه پاوه: اتحاد ملی رمز ایستادگی ایران است

ماموستا ملا «قادر قادری» گفت: حفظ وحدت، همکاری و هوشیاری مردم و مسئولان، ضامن امنیت و پیشرفت کشور در شرایط تحریم و فشار اقتصادی است.
کد خبر: ۷۷۹۸۶۶
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵ - 23September 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، اعضای شورای اداری شهرستان پاوه با ماموستا ملا قادر قادری، امام جمعه پاوه دیدار و با یادآوری رشادت‌های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، تجدید میثاق کردند.

امام‌جمعه پاوه: اتحاد ملی رمز ایستادگی ایران است

ماموستا ملا «قادر قادری» امام جمعه شهرستان پاوه، در این دیدار با تأکید بر درس‌های دفاع مقدس و مقاومت ملت ایران، اظهار داشت: دفاع مقدس، حفظ وحدت، همکاری و هوشیاری مردم و مسئولان، ضامن امنیت و پیشرفت کشور در شرایط تحریم و فشار اقتصادی است.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب، دفاع مقدس و دانشمندان هسته‌ای اظهار داشت: بسیاری از این عزیزان در راه دفاع از کشور و حفظ نظام جان خود را فدا کردند و ما امروز باید با حفظ دستاوردهای آنان، مسیر ایثار و مقاومت را ادامه دهیم.

امام جمعه شهرستان پاوه با اشاره به آغاز جنگ تحمیلی در سال ۱۳۵۹، افزود: در آن زمان ارتش و نیروهای نظامی کشور برای مقابله با دشمن آماده بودند و با تجهیزاتی مانند ۸۰۰ نفربر، ۴۰۰ قبضه توپ ضد هوایی، ۳۶۶ هواپیمای جنگی و ۴۰۰ هلیکوپتر، اما جنگی هشت ساله تحمیل شد.

وی همچنین به نقش مادران شهدا و خانواده‌هایی که در کنار رزمندگان بودند اشاره کرد و گفت: یاد و خاطره شهدا هیچ‌گاه فراموش نخواهد شد و ایثارگری آنان الگوی نسل‌های امروز است.

ماموستا قادری درباره وضعیت اقتصادی کشور، تأکید کرد: امروز تحریم‌ها فشار اقتصادی زیادی بر مردم وارد کرده است، اما با اتحاد، همکاری و ایستادگی می‌توانیم بر مشکلات فائق آییم.

وی با یادآوری نقش نیروهای نظامی، امنیتی و سپاه در حفظ امنیت کشور افزود: دشمنان قصد دارند با بمباران و فشارهای مختلف نظام جمهوری اسلامی را تضعیف کنند، اما مردم و مسئولان باید هوشیار باشند و از کشور و دستاوردهای انقلاب دفاع کنند.

دفاع مقدس اجازه نداد وجبی از خاک کشور در اشغال دشمن باقی بماند

 

سرهنگ پاسدار «بهرام میرزایی» فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه پاوه با اشاره به شرایط دشوار کشور در آغاز جنگ تحمیلی، اظهار داشت: کشور کمتر از دو سال از انقلاب گذشته بود، ارتش انسجام کافی نداشت و دشمن با حمایت بیش از ۳۰ کشور جهان جنگ را آغاز کرد، اما حضور مردم و جوانان با ایمان صحنه نبرد را تغییر داد.

وی افزود: دفاع مقدس اجازه نداد وجبی از خاک کشور در اشغال دشمن باقی بماند و دشمن را مجبور به عقب‌نشینی کرد. این تجربه به ما آموخت که حتی در شرایط نابرابر می‌توان پیروز شد.

سرهنگ میرزایی همچنین با تأکید بر نقش جوانان بسیجی و وحدت مردم و رهبری، گفت: این وحدت و ایثارگری کلید موفقیت در دفاع مقدس بود و نمونه‌ای از توانمندی کشور در مقابله با تهدیدهای خارجی به شمار می‌رود.

در پایان، شرکت‌کنندگان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و پیشکسوتان این دوران، بر تداوم راه ایثار و مقاومت و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی تأکید کردند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار