دانشآموزان باید با علم آموزی راه شهدا را ادامه دهند
فرمانده سپاه بیتالمقدس کردستان در آیین بازگشایی مدارس گفت: دانشآموزان باید با علمآموزی راه شهدا را ادامه دهند.
به گزارش
دفاعپرس از کردستان، سردار «جمشید رضایی» صبح امروز در آیین بازگشایی مدارس که با حضور مسئولان کشوری و استانی در دبیرستان شهیده سودابه احدی سنندج برگزار شد، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی و هفته دفاع مقدس گفت: امنیت امروز کشور و بهویژه استان کردستان حاصل خون پاک ۲۲۰ هزار شهید دفاع مقدس، ۵۰۰ هزار جانباز سرافراز و پشتیبانی همه اقشار مردم است از این میان کردستان با تقدیم ۵۵۳۶ شهید و ۵۶۶ شهید زن نماد غیرت، ایثار و ازخودگذشتگی مردم این خطه است.
وی با اشاره به جایگاه والای شهیدان زن در کردستان افزود: بیش از نیمی از شهدای اهل سنت کشور متعلق به کردستان هستند و این افتخار بزرگی برای مردم این استان است، در آینده نزدیک نیز اجلاسیه شهدای زن کردستان و کنگره ملی ۵۵۳۶ شهید استان برگزار خواهد شد.
فرمانده سپاه کردستان یادآور شد: در دوران دفاع مقدس بیش از ۳۶ هزار دانشآموز و چهار هزار معلم شهید شدند که با جان خود از اسلام و قرآن پاسداری کردند، امروز دانشآموزان باید قدر این امنیت و آرامش را بدانند و با تلاش در عرصه علم و دانش راه شهدا را ادامه دهند.
سردار رضایی با تأکید بر اینکه «العلم سلطان»، علم را پایه اصلی اقتدار کشور دانست و گفت: دشمنان ما از آگاهی و وحدت ملت ایران هراس دارند و به همین دلیل به دنبال ترور دانشمندان این سرزمین هستند، آینده نظام اسلامی با علمآموزی و اراده شما دانشآموزان تضمین خواهد شد.
وی در پایان افزود: خانواده، مدرسه و مسجد سه رکن اساسی تربیت نسل آینده هستند، شهدای ما همه اهل مسجد و تربیتیافته آموزش و پرورش بودند و امروز شما دانشآموزان باید با الگو گرفتن از آنان، آینده نظام جمهوری اسلامی را بسازید.
انتهای پیام/