امیر فولادی: مستندسازی جنگ ۱۲ روزه آغاز شده است

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش از آغاز مستندسازی اتفاقات جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خبر داد.
کد خبر: ۷۸۰۰۸۸
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۵ - 24September 2025

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، امیر سرتیپ دوم «محمدرضا فولادی» رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش در چهل و نهمین نشست میز‌های تخصصی ناشران و مدیریت دانش آجا که صبح امروز (چهارشنبه) با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین «علی لقمان‌پور» رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس و سردار «عباس بایرامی» رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس و مقاومت در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، اظهار داشت: در غائله‌های اوایل پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون و از هجمه رژیم بعثی صدام و اقدامات منافقین و داعش گرفته تا جنگ ۱۲ روزه تحمیلی رگیم صهیونیستی علیه ایران، همگی با استعانت و الطاف الهی به نفع ایران اسلامی تمام شد.

امیر فولادی: مستندسازی جنگ ۱۲ روزه آغاز شده است

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش، اثرگذاری ناشران در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را بی‌نظیر دانست و تصریح کرد: ما ناشران دفاع مقدس را بهترین حافظان آثار و مروجین فرهنگ ایثار و شهادت می‌دانیم.

وی در ادامه به نقش زنان در دوران دفاع مقدس پرداخت و خاطرنشان کرد: اولین حضور زنان در دوران دفاع مقدس مربوط به فعالیت‌های دفاعی و نظامی بود که در خرمشهر، سوسنگرد، مهران و گیلانغرب رشادت‌های زیادی به نمایش گذاشتند و در این مسیر ۵۰۰ شهید زن تقدیم کشور شد.

امیر فولادی فعالیت زنان در عرصه‌های امدادی، پرستاری، رسیدگی به جانبازان و فعالیت‌های فرهنگی را تأثیرگذار و بی‌مانند دانست و گفت: عرصه فرهنگ و کتاب آخرین سنگری است که زنان ما از دوران دفاع مقدس فعالیت ویژه‌ای در آن داشته‌اند که به افتخارات ۱۳ هزار زن که به طور مستقیم در دوران دفاع مقدس حضور داشتند، اضافه شد. 

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش از آغاز مستندسازی اتفاقات جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خبر داد. 

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار