شنیده شدن صداهای انفجار در شیراز به دلیل شبیه‌سازی عملیات دفاع مقدس است

سپاه ناحیه احمدبن موسی(ع) شیراز اطلاعیه‌ای در مورد انفجارات کنترل شده هفته دفاع مقدس در این کلان‌شهر صادر کرد.
کد خبر: ۷۸۰۱۴۷
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۹ - 24September 2025

به گزارش دفاع‌پرس از فارس، سپاه ناحیه احمدبن موسی(ع) شیراز اطلاعیه‌ای در مورد انفجارات کنترل شده هفته دفاع مقدس در این کلان‌شهر صادر کرد.

شنیده شدن صداهای انفجار در شیراز به دلیل شبیه‌سازی عملیات دفاع مقدس است

در این اطلاعیه آمده است:

به اطلاع عموم مردم شریف شهرستان شیراز می‌رساند که در راستای اجرای برنامه‌ شبیه سازی نبرد چزابه از سه‌شنبه، یکم مهر تا شنبه، پنجم مهر ۱۴۰۴ بین ساعت ۱۹:۳۰تا ۲۰:۳۰ صدای انفجارات و تیراندازی به گوش خواهد رسید.

لذا با توجه به نمایشی بودن برنامه و اینکه انفجارات کنترل شده است، هیچ‌گونه خطری متوجه مردم نخواهد شد و شهروندان شیرازی خصوصا ساکنان اطراف  ایستگاه مترو رازی، بلوار شهید صیاد، بلوار آصف  و اطراف اداره پست نگران نباشند و با آرامش خاطر، برنامه‌های جاری خود را ادامه دهند.

 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار