برگزاری «اجتماع قلوب» در موزه دفاع مقدس و مقاومت همدان

مدیر اجرایی مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس و مقاومت استان همدان گفت: به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس، مراسم پرفیض دعای ندبه تحت عنوان «اجتماع قلوب» با حضور تشکل‌های مردم‌نهاد و عموم مردم همدان روز (جمعه) چهارم مهر، از ساعت ۶:۳۰ تا ۹ صبح در محل موزه دفاع مقدس برگزار می‌شود.
کد خبر: ۷۸۰۲۱۶
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۱ - 24September 2025

«خسرو زند» مدیر اجرایی مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس و مقاومت استان همدان در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس، اظهار داشت: به مناسبت هفته دفاع مقدس، صبح روز (پنج‌شنبه) سوم مهر، کلیه پرسنل آموزشگاه قدس همدان به همراه خانواده‌های خود در پیاده‌رویی از میدان پژوهش تا میدان قائم همدان شرکت می‌کنند و در نهایت در موزه دفاع مقدس و مقاومت تجمع خواهند کرد تا یاد و خاطره رشادت‌های رزمندگان دفاع مقدس را گرامی بدارند.

برگزاری «اجتماع معنویت» در موزه دفاع مقدس و مقاومت همدان

وی افزود: همچنین، مراسم پرفیض دعای ندبه تحت عنوان «اجتماع قلوب» با حضور تشکل‌های مردم‌نهاد و عموم مردم همدان روز (جمعه) چهارم مهر، از ساعت ۶:۳۰ تا ۹ صبح در محل موزه دفاع مقدس برگزار می‌شود.

مدیر اجرایی مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس و مقاومت استان همدان تصریح کرد: به منظور رفاه حال شرکت‌کنندگان، ۱۲ دستگاه اتوبوس با همکاری شهرداری همدان در نقاط مختلف شهر مستقر خواهند شد تا علاقه‌مندان بتوانند به راحتی در این مراسم معنوی حضور یابند.

زند متذکر شد: این برنامه‌ها فرصتی ارزشمند برای ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت و نزدیکی مردم با یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس است و حضور گسترده خانواده‌ها و اقشار مختلف جامعه در این مراسم‌ها موجب افزایش شور و معنویت خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار