حجت‌الاسلام ملک‌محمدی: دفاع مقدس موجب بیداری ملت‌ها شد

مشاور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: دفاع مقدس موجب بیداری ملت‌ها شد، چهره سیاه استکبار را افشا کرد، عزت و اقتدار به ارمغان آورد، لذا ما باید هر سال این ایام را گرامی بداریم.
کد خبر: ۷۸۰۲۶۰
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۳ - 24September 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از شهرکرد، حجت‌الاسلام والمسلمین «حسن ملک‌محمدی» مشاور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در مراسم بزرگداشت شهدای دفاع مقدس در چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: دفاع مقدس را باید به‌عنوان یک مکتب، راه و مدرسه‌ای ببینیم که از آن درس بیاموزیم، این دفاع راهبردی روشن و چراغی هدایتگر برای نسل‌های آینده است.

حجت‌الاسلام ملک‌محمدی: دفاع مقدس موجب بیداری ملت‌ها شد

مشاور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی عنوان کرد: ویژگی‌های دفاع مقدس که برخی از آنها منحصر‌به‌فرد هستند، آن را از سایر جنگ‌های تاریخ ایران متمایز می‌کند، در ۲۰۰ سال اخیر اگر به جغرافیای ایران نگاه کنیم می‌بینیم که بسیاری از کشور‌های اطراف زمانی بخشی از خاک ایران بودند، اما به دلیل بی‌تدبیری شاهان پیش از پیروزی انقلاب اسلامی از دست رفتند.

وی افزود: در طولانی‌ترین و گسترده‌ترین جنگ یعنی دفاع مقدس هشت‌ساله، به لطف خداوند و به برکت فرماندهی امام خمینی (ره) حتی یک وجب از خاک این سرزمین زیر چکمه دشمنان باقی نماند.

ملک‌محمدی تصریح کرد: دفاع مقدس جنگی میان نور و ظلمت و تقابل بین حق و باطل بود، ملت ایران ملتی بی‌نظیر و ممتاز در تاریخ بشریت است.

مشاور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی توضیح داد: در دفاع مقدس دوم (جنگ دوازده‌ روزه)، شاهد بودیم که ملت ایران با اتحاد مقدس، انسجام و بصیرت پای ارزش‌های نظام جمهوری اسلامی ایران و ولایت ایستادگی کردند، این ملت تمدن‌ساز و زمینه‌ساز ظهور امام زمان (عج) است و مسئولان باید قدر این ملت را بدانند، ملت ایران در وفاداری و فداکاری، ملتی ممتاز و بی‌نظیر در تاریخ بشریت است.

وی یادآور شد: دفاع مقدس را باید گرامی بداریم، زیرا مردمی‌ترین دفاع بود و مردم آن را به پیروزی رساندند.

ملک‌محمدی بیان داشت: در جنگ اخیر، آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشور ایران حمله نظامی کردند و ملت ایران با لطف الهی و نیرو‌های مسلح، بر دهان استکبار سیلی محکمی زدند.

مشاور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: ایران در مسائل دفاعی به‌طور کامل خودکفا است و به هیچ کشوری وابسته نیست، حتی به برخی کشور‌ها سلاح صادر می‌کند، در مسائل فرهنگی نیز ملت ایران از متمدن‌ترین و بافرهنگ‌ترین ملت‌هاست.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار