فرهنگ ایثار و مقاومت در نسل امروز زنده است

دبیر ستاد امر به معروف اصفهان گفت: پاسداشت یاد و خاطره شهدا و ترویج فرهنگ ایثار، موجب زنده نگه داشتن شعائر الهی و انتقال روحیه جهادی به نسل‌های آینده می‌شود.
کد خبر: ۷۸۰۲۶۹
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۱ - 24September 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اصفهان؛ حجت‌الاسلام والمسلمین «محسن مظاهری» دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان در جلسه ستاد امر به معروف شهرستان نایین،  با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ ایثار و پاسداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: گرامیداشت این ایام، مصداق زنده نگه داشتن شعائر الهی است و مهم‌ترین دستاورد آن، انتقال روحیه ایستادگی و فداکاری به نسل‌های آینده می‌باشد.

فرهنگ ایثار و مقاومت در نسل امروز زنده است

وی افزود: همان روحیه انقلابی که در دوران دفاع مقدس موجب ایستادگی ملت ایران شد، امروز نیز در جوانان ما زنده است. 

دبیر ستاد امربه معروف اصفهان بیان داشت:جوانانی چون شهید «امیرحسین بهرامی» که با وجود قبولی در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی اصفهان، ادامه تحصیل را کنار گذاشت و برای خدمت در عرصه هوافضا وارد میدان شد و نهایتاً در جنگ اخیر به شهادت رسید، نماد استمرار این فرهنگ هستند.

حجت الاسلام مظاهری با بیان اینکه «امر به معروف و نهی از منکر تنها در تذکر فردی خلاصه نمی‌شود»، تصریح کرد: این واجب اجتماعی باید در همه عرصه‌ها از جمله محلات، مساجد و ادارات مورد توجه قرار گیرد.

وی تاکید کرد: ترویج فرهنگ ایثار و توجه به شعائر الهی، مصداق امر به معروف و نهی از منکر است و باید در همه سطوح جامعه از محلات و مساجد گرفته تا ادارات و نهادها نهادینه شود.

دبیر ستاد امربه معروف اصفهان در ادامه گفت: شوراهای محلی امر به معروف باید علاوه بر شناسایی منکرات، در ارتقای خوبی‌ها و ظرفیت‌های جامعه نیز نقش‌آفرین باشند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن قدردانی از تلاش‌های دبیر پیشین ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان نایین، از انتصاب آقای نوری به عنوان دبیر جدید این ستاد خبر داد و گفت: با هم‌افزایی و مشارکت همه مجموعه‌ها، فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی شهرستان تقویت خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار