مادران شهدا، شهیدان زنده و دلداران خدا هستند

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان همدان، با بیان ابنکه مادران شهدا جایگاهی والا دارند و باید آنان را «شهیدان زنده و دلداران خدا» دانست، گفت: تاریخ معاصر کمتر بانویی را به خود دیده که تا این اندازه در سطح جهانی و آسمانی شناخته شود.
کد خبر: ۷۸۰۳۹۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۹ - 25September 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، سردار سرتیپ دوم پاسدار «مهدی ظفری» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان همدان، در ویژه‌برنامه «مادران زینبی» که در سالن جلسات اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان برگزار شد، اظهار داشت: مادران شهدا جایگاهی والا دارند و باید آنان را «شهیدان زنده و دلداران خدا» دانست.

مادران شهدا جایگاهی والا دارند و باید آنان را «شهیدان زنده و دلداران خدا» دانست.

وی با اشاره به نقش بی‌بدیل مادران شهدا گفت: تاریخ معاصر کمتر بانویی را به خود دیده که تا این اندازه در سطح جهانی و آسمانی شناخته شود و رهبر معظم انقلاب نیز در دیدار با اعضای کنگره شهدا بر ویژگی‌های مادران شهدا تأکید کرده‌اند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان همدان تصریح کرد: مادران شهدا با صبر و پایداری خود نه تنها داغ فرزند را تحمل کرده‌اند بلکه جامعه را نیز دلداری داده‌اند و به همین دلیل باید آنان را هم‌سنگ شهید دانست.

وی در ادامه به فلسفه جهاد اشاره کرد و افزود: اگر جهاد به موقع انجام نشود، خسارت‌های آن غیرقابل جبران خواهد بود؛ همان‌گونه که در دفاع مقدس و اقدامات رزمندگان در ابتدای جنگ، اگر واکنش به‌موقع نبود، کشور در معرض تهدیدهای بزرگ قرار می‌گرفت.

سردار ظفری با اشاره به نقش سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در شناسایی و اقدام در بزنگاه‌های تاریخی گفت: دشمنان از جمله رژیم صهیونیستی و آمریکا از مواجهه مستقیم با ایران هراس دارند و حتی در جنگ اخیر نیز این ترس مشهود بود. 

وی افزود: اگر ایران حتی مرز کوچکی با رژیم صهیونیستی داشت، توان رزمندگان کشور به‌تنهایی کافی بود تا آنان را به عقب برانند.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس همدان با بیان اینکه تقابل ایران و رژیم صهیونیستی صرفاً یک نبرد نظامی نیست بلکه رویارویی دو تمدن متضاد است، تأکید کرد: ملت ایران باید خود را سربازان شایسته امام زمان(عج) بداند و در مسیر آماده‌سازی برای مقابله با دشمنان گام بردارد.

وی با اشاره به جنایات گروه‌های تروریستی همچون داعش خاطرنشان کرد: صحنه‌های دلخراشی از قتل و شکنجه کودکان و خانواده‌ها توسط آنان رقم خورده است و همین حوادث نشان می‌دهد که مادران شهدا در واقع بالاتر از شهید قرار دارند، چرا که رنج و مصیبت آنان مداوم و سنگین‌تر است.

سردار ظفری یادآور شد: در دوران دفاع مقدس نیز دشمن بعثی با وقاحت از «تصرف ایران به‌عنوان تفریح نظامی» سخن می‌گفت و این بیانگر نگاه تحقیرآمیز آنان به زنان و خانواده‌های ایرانی بود، اما ایستادگی ملت و رشادت رزمندگان، نقشه‌های دشمن را ناکام گذاشت.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان تأکید کرد: مسئولان باید قدردان ایثار مردم باشند و اجازه ندهند عزت و کرامت ملت خدشه‌دار شود.

 وی خاطرنشان کرد: ملت ایران به تعبیر شهید سلیمانی «ملت امام حسین(ع)» است و باید مراقب باشد که درگیر حاشیه‌ها نشود و مسیر اصلی جهاد و مقاومت را ادامه دهد.

انتهای پیام/

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار