مذاکره با آمریکا بن‌بست و خسارت‌بار است

خطیب نماز جمعه یاسوج گفت: مذاکره با آمریکا بن‌بست و خسارت‌بار است و ملت ایران هرگز تسلیم قلدری و زورگویی آمریکا نخواهد شد.
کد خبر: ۷۸۰۸۰۰
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۰ - 26September 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، آیت‌الله «سید نصیر حسینی» نماینده ولی فقیه و امام جمعه یاسوج در خطبه‌های نماز جمعه این هفته که در مصلی امام خمینی (ره) شهر یاسوج برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، اظهار داشت: با توجه ظرفیت بالای گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد و وجود ۲۱۷ تا ۳۰۰ جاذبه طبیعی و تاریخی، بهره‌برداری از این ظرفیت برای ایجاد اشتغال، تولید و جذب سرمایه‌گذاری لازم است. 

 

مذاکره با آمریکا بن‌بست و خسارت‌بار است

 

وی همچنین با انتقاد از عدم رعایت عفاف و حجاب توسط برخی گردشگران، خواستار نظارت جدی بر رعایت مسائل فرهنگی و دینی در اماکن گردشگری شد.

آیت‌الله حسینی با قدردانی از زحمات آتش‌نشانان، یاد و خاطره فرماندهان شهید دفاع مقدس از جمله فکوری، نامجو، کلاهدوز و جهان‌آرا را گرامی داشت و عزت و افتخار امروز کشور را مرهون مجاهدت‌های شهدا دانست.

خطیب جمعه یاسوج، روز جهانی سالمندان را فرصتی برای تکریم این قشر برشمرد و با استناد به آیات قرآن کریم، بر لزوم احترام به والدین و سالمندان تأکید کرد.

وی همچنین روز نخبگان را یادآور اهمیت بهره‌گیری از هوش و ذکاوت جوانان در مسیر توسعه کشور دانست و از دولت و مردم خواست که از ظرفیت نخبگان به نحو شایسته استفاده کنند.

آیت‌الله حسینی از سخنان رئیس جمهور ایران، «مسعود پزشکیان» در سازمان ملل در دفاع از حقوق ملت ایران و افشاگری جنایت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی قدردانی کرد.

وی همچنین با اشاره به ظلم دنیای استکبار به مردم غزه و فلسطین، از ضربه اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) به رژیم صهیونیستی و افشای اطلاعات سری این رژیم تقدیر کرد و آن را بزرگترین ضربه به پیکره این رژیم جنایتکار دانست.

امام جمعه یاسوج با اشاره به وحدت ملی که عامل شکست دشمن در جنگ ۱۲ روزه بود اشاره کرد و گفت: مذاکره با آمریکا بن‌بست و خسارت‌بار است و ملت ایران هرگز تسلیم قلدری و زورگویی آمریکا نخواهد شد و با اعتقاد به نصرت الهی، ملت ایران مسیر پیشرفت در غنی‌سازی هسته‌ای را ادامه خواهد داد و در برابر فشار‌ها تسلیم نخواهد شد

انتهای پیام /

 

نظر شما
پربیننده ها